0 oy
334 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
düzenledi

Iyi geceler arkadaslar bi sorum daha olucak size bugun aksam uzeriydi lavaboya gittim bir iki damla kucuk leke vardi pembemsi cok acik renk bisi ve suanda kasiklarim adet olacagim zamanki gbi agriyor goguslerimin uclarinda akinti vardi her ikisindede adetime daha 9 gun var yumurtlama donemlerinde esimle bisiler olmustu acaba hamileliklemi alakali bunlar ve belim cok agriyor yuzumde sivilceler cikti bi kac tane ayni zamandada 3 gun once gun suren siddetli bi basbagrisi gecirdim fikirlerinizi alabilir muyim acaba sizce nedir bunlar ? 

5 Cevap

0 oy
(1,313 puan)

Adetten 9 gün önce diyorsun yerleşme kanaması olabilir canım. Kan testi yaptitabilirsin ya da adet gecikmesini bekleyebilirsin idrar testi için.

-Reklam-
0 oy
(8 puan)

Kan testi yaptr cnm yerlesme kanamasi olabilir. Bnm idrarda adetim iiki gun gecikti oyle cikti bbekleyemiyosan kan testi yaptr belrtiler hamilelik belrtisi yani bence kan testi yptr sonc alrsn

0 oy
(1,557 puan)

Benim adet dönemimde kahverengi lekelenmem olmuştu ondan önceki tüm belirtilerim adet olcakmışım gibiydi ben adetime 4 gün kala kan testi yaptırmıştım çıkmamıştı canım istersen bekle biraz daha 

0 oy
(669 puan)

Adet ve hamilelik belirtileri birbirine benzer. Sivilcelenme, baş ağrısı,lekelenme,kasık ağrısı, göğüste sızlama hepsi hem hamilelik hem adet belirtisi. Adetten önce de lekelenme olabilir ama genelde kahverengi renkte olur pembemsi demişsiniz yerleşme kanaması olabilir ama adete daha 9 gün varmış yerleşme kanaması için biraz erken ama belli de olmaz. Adetiniz gecikirse bi kan testi yaptırın belki birkaç gün öncesinde de çıkabilir ama adet de olabilirsiniz.

0 oy
(141 puan)

Ola bilir canim benimde adetden 8 gun once pembe lekem gelmisdi dediyin bazi belirtiler de vardi ama en belirgini agzimda pas tadi olmasiydi.adetimden 3 gun kecince koyu renkte 2ci cizgiyi gordum su an 6 haftaligiz...hamilesindir insallah.ha bide adet sancisi gibi sanci oluyo ara-ara sanki kan bosalicakmis gibi ama bebek izin vermiyo adet olmaya)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
30 Aralık 2022 Hamilelikte Testler kategorisinde Sezenn (40 puan) sordu

646,618 soru

3,411,035 cevap

4,240,465 yorum

182,777 üye

...