0 oy
254 göst.
Doğum kategorisinde (1,354 puan)

Kızlar 1.5 ay önce doğum yaptım. Doğumdan birkaç gün sonra farkettim ki sırt üstü yattığımda belim çıt ediyor sanki böyle biyerleri kaymış gibi bir his ve belime bi basan olsa yerine gelecek gibi hisseidyorum. Ayrıyeten belim çok terliyor çok soğuyor ve üşüyor . Demem o ki doğumdan sonra belde sıkıntı çıkabiliyor mu ? Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey sizce ne olabilir ?

3 Cevap

0 oy
(486 puan)

Normal doğum mu yaptın canım? 

(486 puan)
Canım ben daha doğum yapmadım ama bugünlerde baya araştırıyorum olabiliyormuş.. Ben de 10 gün önce banyodan ayağım kayıp düşmüştüm.. Düştükten birkaç gün sonra kuyruk sokumu ağrısı oldu. Hala da geçmedi :( oturup kalkarken özellikle mahfediyor beni.. Doğumda kuyruk sokumu zedelenebiliyormuş.. Ben de düşünüyorum şimdiden böyleysem nasıl doğum yapacağım diye.. Keşke bebek baskısından olsa bu ağrı.. Ne zaman geçer bilmiyorum.. Doğumdan sonra nasıl olur onu da bilemiyorum.. Allah sonumuzu hayır etsin
(1,354 puan)
Evet normal doğum belde bi sıkıntı oluşabileceğini hiç düşünmemiştim duymamıştım babannem olabişir dedi aşırı terliyor soğuyor ağrıyor bi vakit bulamadım doktora gitmye bebekle.
(486 puan)
Canım epidural belden yapılıyor demi.. Bel ağrısı onun etkisi ile oluyor diye de duydum..
(1,354 puan)
Alla alla o yüzden mi oldu ki bi araştırıyım.
(486 puan)
Geçmiş olsun canım.. Her neden olduysa hemen geçer inşallah.. Allah hepimize en kısa zamanda şifa versin
-Reklam-
0 oy
(252 puan)

Valla epiruralsiz suni sancılı normal doğum yaptım 3 ayı geçti her kemiğim ağrıyor yataktan kalktığımda yürüyemez haldeyim birine sarıldığımda kaburgalarım acıyor batıyor doktora gitmeye vakit de bulamadım henüz sebebi nedir bilmiyorum

(1,354 puan)
Ben  epiduralli suni sancı ile doğum yaptım, belde bi sıkıntı oluşabileceğini hiç düşünmemiştim duymamıştım babannem olabilir dedi aşırı terliyor soğuyor ağrıyor bi vakit bulamadım doktora gitmye bebekle.
(252 puan)
Edipuralli doğum yapanlardan duymuştum aynı şikayetleri
0 oy
(1,354 puan)
Kızlar başına gelen var mı ???

652,403 soru

3,432,901 cevap

4,265,900 yorum

184,390 üye

...