0 oy
142 göst.
Doğum kategorisinde (52 puan)

Ankara da doğum yapan ve bu doktor iyi diyen varmı.? Şehir Hastanesi' acilini çok fazla sevemedim kadın doğum doktorları iyi davranmıyor doktor arıyorum yardımcı olursanız:angel:

Gebelik haftası 5

3 Cevap

0 oy
(571 puan)
Golbasindaki doktorum çok iyi devlette cem hoca var tandigm herkes ona gidiyor 
(52 puan)
Hastane ismi ve doktor ad soyadı söyleyebilir misiniz devlet mi?
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan)
Acildeki doktorlar asistan oluyorlar. Acile neden gidiyorsunuz ki. Randevu alıp gebelik birimine gidin.
(52 puan)
Biliyorum. Acile gitme sebebim ani kasık ağrısı ile gitmiştim, doktor da vardı ama doğru düzgün ilgilenmediler şuraya yat şöyle yap bunu yap saçma bir tavırla yaklaştılar kii ben hamile oldugumu bilmiyordum. Ertürk devlet hastanesinden sevk edildim oraya kan değerim de hamile olduğumu gördüğüm için şuan bir doktor arayışındayım
(3,685 puan)
Aciliyle gebe polikliniği biriminin alakası yok işte :) O nedenle acile bakıp karar vermeyin. Şehir Hastanesi araştırma hastanesi olduğu için acilde bir ekip birlikte bakıp öyle karar veriyorlar hastanın durumuna. Normal gebe polikliniği çok iyidir. Necati Hançerlioğulları'nı tavsiye ediyorum.
(52 puan)
Teşekkür ederim, daha önce doğum yapmış mıydınız
(3,685 puan)
Hayır, ilk gebeliğim
0 oy
(585 puan)
Şehir hastanesini begenmediyseniz diğerlerini hiç begenmezsiniz randevu ile gebe bölümünden sıra alarakda gidebilirsiniz ilgililer
(52 puan)
Ben Ertürk acilinden oraya sevk edildim hamile olduğumu bilmeden kan değerimde gebe çıktıgım için ve acil olarak birtek orada kadın doğum olduğundan ötürü orada muayene oldum şuraya yat şöyle yap böyle yap hızlı ol şuraya git gibi kaba tavırlar ve mahrem demeden 4 kişi bir arada güle oynaya muayene ettiler.. Doktor arayışında olma sebebim bundan ötürü..
(585 puan)
Digerleride aynı inanın bende yaşadım diğer yerlerde bu tarz şeyler Rabb'im herşeyin hayırlısını versin inşallah
(52 puan)
Rabbim hep iyi insanlara denk getirsin tek duam bu ..
(585 puan)
Amin inşallah

654,292 soru

3,440,008 cevap

4,273,691 yorum

184,869 üye

...