0 oy
161 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (191 puan)
Hanımlar Benim yazın 19 hafta rahim ağzı yetmezliği nedeniyle bir kaybım oldu o zaman doktorlar bir dahaki gebeliğinde ikili taramadan sonra dikişine atarız demişlerdi 12 haftayı bitirdim İkili tarama mı yapıldı Ama dikiş için uygun görülmedi yapmayacaklarını söylediler Etlik Zübeyde ye git belki yaparlar dediler Benim bu kötü durumlar tekrar baş başa bıraktılar Etlik Zübeyde de dikiş atıyorlar mı böyle bir kayıptan sonra bu sefer gerekli görürler mi. Deden ilk gebeliğimde aşılama ile hamile kalıp 5 haftalık Düşük yaptım 2. Gebeliğim tüp bebekle oldu ve 19 haftalık rahim ağzı yetmezliğinden kayıt ettim şu anda ise tekrar tüp bebekle hamileyim ama bunların hiçbirini göz önünde bulundurup bana yardımcı olmadılar dikişi Ben istiyorum ben istediğim durumda atmaz mısınız diye sordum da burası bir devlet kurumu buna sen değil doktorlarımız karar verir dediler sanki çocuk benim çocuğum değil sağlık Benim sağlığım değilmiş gibi konuştular. Bilgisi olan Bana geri dönüş yapabilir mi.
Gebelik haftası 12.3

1 cevap

0 oy
(3,667 puan)
Bence direkt Ankara Şehir Hastanesi'nde başlayın işlemlere. Doktorları harika. Serklaj da yapıyorlar. Bana 21. haftamda riskli bir durumdayken yaptılar. Ama Etlik de yapıyor bildiğim kadarıyla. Fakat ben şehir hastanesinden çok memnunum :) Serklaj sonrası riskli gebelik biriminde her hafta kontrole gidiyorum.
(191 puan)
Hangi doktoru tavsiye edersiniz. Bana tüp bebek yapan doktorumla görüştüm. Olumsuz dönüş yaparsa oraya gideyim
(3,667 puan)
Doktor tavsiyesi yapamıyorum çünkü o gün, o saat hangi doktor oradaysa o doktor yapıyor ameliyatı ama siz Necati Hançerlioğulları'ndan normal gebe polikliniğinden randevu alın, takiplerinize onda başlayın, durumunuzu ona anlatın ve o sevk eder sizi ilgili yere :)
(191 puan)
Umarım randevu bulurum çok teşekkür ederim Hakkınızı helal edin. Bebeğimizi sağlıcakla kucağınıza alın Allah'ın izniyle
-Reklam-

648,333 soru

3,417,266 cevap

4,248,037 yorum

183,270 üye

...