0 oy
561 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (336 puan)
yeniden gösterildi

Hanımlar çanta hazırlıyorum neler koyacağım bana fikir verir misiniz daha önce dogum yapıpta hastanede neler lazım oldugunu bilen bayanlar lütfen yazar mısınız.

7 Cevap

0 oy
(827 puan)
düzenledi

Hemsirelere alt ust takim icine citcitli badi battaniye bebek bezi verdim. Ayrica 2 takim daha almistim. 10 tane bez pisik kremi. Islak mendil. Eldiven şapka battaniye. Kendim icin 1 gecelik takimi 1 pijama takimi sabahlikli bide terlik. Hastaneden cikarken giyebilecegim kiyafet. Dogum sonrasıcok terledim. Kendine 3 /5 adet atlet alabilirsin. İc camasiri. Ben depend kulot bez aldim. Hastane bana bebek bezi gibi olanini verdi rahat edemedim cikardim. Foto cektirceksen bebek ve kendin icin kiyafet makyaj malzemesi falan. ben normal dogum yaptim bunlar yetti bana. 1 gun kaldim. Sezeryan 2 gun kaliyor ona gore cogaltabilirsin. 

-Reklam-
0 oy
(325 puan)

Ben bir uzun lohusa doğum geceliği bir pijama takımı iki tane kilot emzirme sütyeni terlik yelek çorap koydum kızımada 2 hastane çıkışı iki çit çitli 1 tulum çorap eldiven cam biberon pişik kremi battaneye kalin ince ıslak mendil bez koydum birde hasta kilodu deepend koydum 

0 oy
(230 puan)

Bebeğe iç dış takım en az 3 kat gerek çünkü kusabiliyor altını pisletebiliyorlar.. bolca ağız ve sırt bezi bebek bezi.. kendiniz için en az iki takım pijama ve hastaneden çıkarken giymek için eşya hastanede giymek için terlik çorap ve yelek.. bebeğe her ihtimale karşı biberon tesettürlüyseniz mutlaka tülbent tarzı birşey.. kağıt havlu, kendiniz için hasta bezi. İnce kalın farklı 3 çeşit bebek battaniyesi hastanenin durumuna göre kullanırsınız.. 

0 oy
(252 puan)

Ayy ben ilkinde bebege iki takim kendime hirka ped bebege bebek bezi terlik pijama aldim tamam o kadar buyuuuk cantalr yapmaniza gerek yok ki ya :)

0 oy

Hastane çıkış seti koy onlu. Göbek oyuntulu yeni doğan bebek bezi. Yeni dogan ıslak mendil. Biri kalın biri ince battaniye. Kendin için gecelik lohusa pijama takımı yedekli terlik hırka corap bol bol sezeryan olursan kalabilirsin iki üç gece cünkü. Yine kendin için hasta bakım bezi. Süt pompası ekstra olarak koyulabilir çöp poşeti diş macunu fırçası. Göğüs ucu kremi. Emzirme atleti sütyeni havlu da bulundurabilirsin. Aklıma gelenler şimdilik.

0 oy
(2,785 puan)

Kuzum bu programda var araçlar kısmında . Ben ona göre ayarladım, hic birşey atlanmamış.

0 oy

canim bu uygulamada var hem bebek hem anne icin hemde tam yazılmış fuzulo seyler yok 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 449 göst.
0 oy
6 cevap 671 göst.

655,348 soru

3,444,053 cevap

4,278,357 yorum

185,166 üye

...