0 oy
101 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (595 puan)
Merhaba ben bugün 17 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri oksapar iğne kullanıyorum. Arada apse oluşuyor ama iki üç gün sonra geçiyor. 2 hafta kadar önce okul çıkışında öğrencilerden birinin çantası karnıma çarptı aslında çok dikkat ediyorum ama yine de oldu ama ağrı falan olmadı ama çantanın çarptığı yer çok kötü morardı ve apse oluştu. Şimdi morluk geçti ama çarptığı yerdeki apse geçmiyor ve rengi değişik duruyor. 2 gün önce bebeğimi gördüm çok şükür doktor bebek gayet iyi dedi ama ben doktora sormayı unuttum. Bu apse nasıl geçer sizce ?
Gebelik haftası 17+0

2 Cevap

0 oy
(1,716 puan)
Ohooo sen gel benim kolları gör apse olmayan morarmayan yer yok
(973 puan)
Yok canım olıyor korma benim şimdi 4 günlük bacağımda var dediğin gibi fındık byüklüğünde ve sert
(595 puan)
Allah'ım kolaylık versin inşallah canım.
(595 puan)
Anladım canım doktor bana bacağından vurma karnından ya da kolundan vur dedi bacaktan da vuruluyor mu ?
(973 puan)
Tabi ben iki tane çocuk yaptım kızım 12 oğlumda 10 yaşındalar buda kız hepsinde bacak kol göbek yerlerden vurdum niye bacak demediki göbek yağ tabakası ya bacakda kas var göbek az moraraıyor diye demiştir bacakda kaslar daha çok mıraraıyor ondan diye tahmin ediyorum ama alkası yok iğnenein girdiği yer hem yakıyor hem moraraıyor hemde beze oluyor vuracak yerin kalmadımı vur bcaktan ama internetten bak sonra vur diz kapaktan bir karış yukarı olcak tam orta kısmına
(595 puan)
Anladım canım teşekkür ederim ben 10. haftada sormuştum doktora o zaman sadece kol ve göbek demişti ama bacakta varsa en azından vuracak bölge çoğalır.
-Reklam-
0 oy
(973 puan)
Geçmiyor canım bende yapıyorum bu iğneden morarıyor sebin apse dediğin beze oluyor bilye gibi yuvarlak degilmi elledğin zaman benim iğnemi eşim yapıyordu dün 5 aydan sonra şükür kendim yapıyorum dün başladım benim yaptıpğım yer moraraıp beze oluşmadı inşallah böyle devam eder ama vücud yapıyor korkma iki tane daha çocuğum var onlarda da morarıp beze olıştu normal yani bunların hepsi
(595 puan)
Bilye kadar küçük oluyor normalde iğne yapılan yerdeki apseler ama bu çantanın çarptığı yerdeki apse neredeyse ceviz büyüklüğünde ama mor değil şuan morluk geçti ama apsenin olduğu yerde renk değişikliği var böyle kahverengi gibi ama normal apseler 2  3 günde geçerken bu iki hafta oldu geçmedi.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 160 göst.
0 oy
4 cevap 81 göst.
3 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Enfed (1 puan) sordu
0 oy
7 cevap 282 göst.

653,923 soru

3,438,715 cevap

4,272,217 yorum

184,772 üye

...