0 oy
513 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (121 puan)

Sayın anne adayları birkaç konuda dikkatinizi çekmek istiyorum.

Malumunuz bu forum yardimlaşma konusunda bize yardimci olan bir forum sitesi ancak bazı konularda sıkıntılar oldugunu düsünüyorum. Aynı fikri paylasirmisiniz bilemiyorum. 

1- saglikla ilgili konularda (kanamam var, tahlil degerim su ne yapmam lazım gibi) burada sormak yerine derhal doktora gitmeniz sizin ve cocugunuz icin daha faydali olacaktır. Burada gebe arkadaslar sadece tecrübeleri aktarabilir size neyi nasıl yapacagini söylemesi bence yanlis bir davranis olur.

2- Cinsiyet konusu ayrı bir dikkat cekecegim konu. Hepimizin gonlunde bir cinsiyet vardir elbet ancak  Esim kız istiyordu erkek oldu üzülüyoruz moralim bozuk gibi cinsiyet ayrımı yapan konularda daha duyarli olmamiz gerekli unutmayalim ki bebek konusunda sıkıntılar yasayan arkadaşlarımız var.

3- Aynı başlıkların defalarca açılması. Aynı sorunu yaşayan anne adayları alt alta başlık açıyor böylece başlık kalabaligindan yardm bekleyen diger anne adaylarinin başlıklari diger sayfalara düşüyor. Başlık kalabalıgından dolayı bazı sorulara hiç cevap yazılamıyor. Soru sor butonun yanında arama butonu var başlik acmadan once orada sorunun cevabını bulma ihtimaliniz yuksek olacaktır.

Sabırla okuyan anne adaylarina tesekkur ederim. Bu yazıyı yazma amacim yardimlasmayi arttirma amaçlıdır yanlis anlasilmalara mahal vermesin. 

Gebelik haftası 26

5 Cevap

+2 oy
(306 puan)

Diğerlerini bilmem ama cinsiyet değişirmi soruları çok tuhaf bencede;)

(121 puan)
Aklima gelenledi yazdim ama niceleri var  bu tip sorularin
(1,124 puan)
Bende birçok soruyu garip buluyorum. Cinsiyet değişimi ne ya. Bide önemli bi konuda kanamam var diyorlar hastaneye gideceklerine bizden medet umuyorlar bu çok yanlış. Bekleki bi insan doğru yada yanlış bi cevap versin. Onu diyeceğine dr ünü aramalı yada hastaneye koşmalı diye düşünüyorum..
(306 puan)
Aynen öyle canım. Helede bir kanama varsa hiç beklenmeden doktora gidilmeli. Çünkü hamilelikte hiç bir kanama normal değildir. Doktora mutlaka görünmek gerekir
-Reklam-
0 oy
(832 puan)

Tamamen katiliyorum cnm bnm :)

0 oy
(46 puan)

Kesinlikle haklısınız katıliyorum size sonuc olarak burda cogumuz Anne adaylariyiz ve saglik sorunlarinda sadece fikrimizi soyliyebiliriz oda ya dogru ya yanlis...

0 oy
(80 puan)
yeniden gösterildi

Resmin içimi okuyup yazmışsın teşekkür ederim size bu hataları bende dahil olmak üzere yapmışızdır daha dikkatli olmamız gerekiyor 2 gündür bende bi bayana sinir oldum üst üste defalarca kez aynı soruyu sordu artık ben yazacaktım bu tür bir yazi teşekkür ederim size :)

(1,124 puan)
Ayni soruların sorulmasida bi garip zaten. Zaten bu başlıklar açılmış. Benim gaytam siyaha boyanmıştı onu çok merak ettim korktum hemen forumda sorularda varmi diye baktım. Yazmışlar ve cevaplarda vermisler beni tatmin etti bi başlık daha açmadım. Herseye başlık acarsakkk ohoooo yandık..
(80 puan)
Aynen cok haklisiniz cevapsiz sorulara da cevap verilmiyo bu sacma ya da aslinda cevabi olan sorular yüzünden
0 oy
(194 puan)

Çok haklısınız katılıyorum


düzenledi
Merhaba benim size sorum şu olacak kusura bakmayın ben bir yıl önce 9 ayımı doldurdum doğumda bebeğimi kaybettim şimdi bin şükür çok şükür tekrar hamileyim bebegimin ismini bulutaras koyacaktım şimdi tekrar aynı ismi koymak istiyorum ama herkes koymamami söylüyor allahım korusun bebeğin ömründen alır misim size de sormak istedim. Düşüncelerinizi söyler misiniz.
Bizde kizimizi kaybettik ve 7 aylik hamileyim ancak kizimiza ablasinin adini koymak istemedik. Bunun nedeni bahtil inanclar degil sadece herkes ismiyle yasar dusuncesi. Her insan kaderi olümü bellidir alnına yazilmistir kimse kimseden 1 sn bile omrunu alamaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
20 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Hilalyldz (10 puan) sordu
0 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
18 cevap 3,607 göst.
29 Ocak 2022 Doğum kategorisinde Admin (29,966 puan) sordu
0 oy
3 cevap 272 göst.

644,165 soru

3,402,263 cevap

4,229,734 yorum

182,169 üye

...