0 oy
592 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (61 puan)
Kızlar merhaba her evlilikte olduğu gibi bizde de ufak tefek tartışmalar oluyordu fakat az önce çok aşırı yüksek sesle bağırdım öyle ki nefesim kesildi yere düştüm ağlamaya başladım ve yaklaşık bir saat hiç durmadan iç çeke çeke ağladım konu bana ne olduğu değil elbette sadece yüksek ses, ağlama ve nefessiz kalmayla bebek zarar görür mü? 

Karnıma kramplar giriyor çünkü de önce sol taraftaydi şimdide de sağ tarafa geçti çok dayanılmaz değil ama dikkatimi çekecek ölçüde
Gebelik haftası 11+2

7 Cevap

0 oy
(445 puan)
Bebek etkilenmistir tabi ama kanamanız vs. Yok ise bir sorun olacağını sanmıyorum
-Reklam-
0 oy
(110 puan)
Sıkıntı yapmayın kendini üzmeyin bebekte hissediyor cok kötüyse ağrınız doktora gidin 
0 oy
(414 puan)
Bişey olmaz sakinleşmeye çalışın. 1. Gebeliğimde oğlumun babasıyla çok şiddetli tartışmalar yaşadık dayak VS vardı. Çok şükür bişey olmadı. Ama bebek için sağlıklı değil biraz daha sinirlerinize hakim olmaya çalışın bazen zor olsa da
0 oy
(558 puan)
Çok şükür evde bir sıkıntım yok ama ben öğretmenim ve sınıfta öğrenciler çok sıkıntı oluyor. Ben ders anlatırken dinlemiyorlar ses alıp başını gidiyor ister istemez sinirlenip susmaları için sesimi yükseltmem gerekiyor. Hamileliğimin 10. haftası ile 13. haftası arası kahverengi akıntılarım oldu bu ses yükseltmeler ve sinirlenmeler yüzünden şimdi çok şükür 16+5 haftalık hamileyim bebeğim gayet iyi siz bebeğinizi ve kendinizi düşünün stres yapmayın bebeğinize hiçbir şey olmaz inşallah.
0 oy
(651 puan)
Olmaz merak etme sen kendini sakinlestir güzelim 
0 oy
(114 puan)
Yat dinlen hic bse bebeginden onemli degil elini karnina koy 7defa ayetel kursi oku insalah birsey olmaz
0 oy
(614 puan)
Gebelik te aşırı stres bebek  reflusune bile sebebiyet verebiliyor  diye araştırmalar var özellikle erkek bebeklerde otizime  ile sebep olabiliyor muş. O yüzden her ne olursa olsun sana emanet bebeğini.dusun erkeklerde  halden.anlamayabilir  çünkü  olanlarda hormon. Vesaire değişmiyor. Ama.kaygi lari artıyor.  Normal.bir evlilik hayatı dan çıkıyoruz ister istemez .maddi manevi erkeklerin de korkuları oluyor. Neticede devir idare devri sakın ol dua edip namaz kılmak huzur verir sabır için bu.gunun için şükür.namazi kalabilirsin. İnanmıyor san hamile yogasi var onu deneyebilir sin. Ne yaparsan yap. Sakin olmaya çalış. Allah yardımcın olsun . 

650,655 soru

3,425,888 cevap

4,258,189 yorum

183,877 üye

...