0 oy
261 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,027 puan)
Ben Eylül ayinda histereskopiden sonra hamile kaldım şuan daha 5 aylık olmama rağmen ameliyatı yapan doktorum (devlet) ve özel hastanede ki doktorum normal olamaz sezeryan olucak dedi epidural yada genel anestezi sen karar ver dediler fakat ben normal doğumdan daha çok epiduralden korkuyorum. O iğneden sonra kesme yada dikiş aşamasında his oluyor mu daha önce elim kesilip dikildiginde iğne gecislerini hissetmiştim bunda da durum aynı mi oluyor :( 
Gebelik haftası 21

6 Cevap

0 oy
(129 puan)
Hicbirsey anlamamistim dikis falan. Belden asagi hic hissetmedim. Sadece kizimi cikarmaya calisirken ileri geri ittirme hissettim o kadar. Inan yapilmayacak gibi degil. Suan oglumu bekliyoruz yine sezéryan olacam. Ameliyat ile ilgili endiseden ziyade agri sizi narkoz gecince oluyor biraz. Onu dusunuyorum. Olsa da bitse diye. 
-Reklam-
0 oy
(1,033 puan)
Ineden sonra hiç birşey hissetmiyorsn canm şahsen ben doğumum o yüzden çok kolay oldu dikisim de anestezi cerrahi dikiş oldu dr elinde ineyle ne yapıyorsun dedim ufak bir dikiş yapiyorm dedi elinde görmesem ineyi dikisim yok derdim :))
0 oy
(938 puan)
Aklın varsa epidural ol oh miss gbi. En az 5 6saat ağrı yok. Rahat ediyorsun. Ve bebeğinin ilk anlarına şahit olmak hemde can acısı olmadan o duyguyu yaşamak çok güzel. İşin açıkcası sen bir hareketlilik hissediyorsun ama sadece birileri dokunuyor hissi sadece ağrı sızı yada vs yok. Ameliyat sonrası ilk ağrı daha zormuş. Amaaa ben epidural de yaşamadım hiç. Çok rahattım. 
0 oy
(1,151 puan)
Tam narkoza göre daha iyi ve avantajlı ben ilkinde epidural oldum hissetmedim sonrasında da çok ağrım olmadı ama şu an epidural den dolayı iğnenin yapıldığı yer azıcık üşüse aşırı derecede ağrıyor yani sonrasında keşke tam uyutulsaydım dedim şimdi 2.ye hamileyim herşey normal giderse tam uyutulmak isterim 
0 oy
Epidural anestezi ile sezeryan olmuştum. Ağrı vs hissetmiyorsun sadece birşeylerin yapıldığını hissediyorsun. Acı,ağrı vs yok yabi sezeryan boyunca. Ben olsam uyutmalı olanı istemezdim, duyduğum kadarıyla narkoz sonrası gelmez falan biraz sürüyor. Ya birde belden uyuşturdukları zaman bebeğini ilk doğduğunda görüyorsun,ilk ağlayışıni vs duyuyorsun,çok kıymetli şeyler bunlar :) 
0 oy
(480 puan)
Daha dün oldum spinal anestezi . Bugün evimdeyim lavma falan da yapmadılar . İğneyi vururken anlık refleksle 1 ml ileri oynadım sadece inan hiç canım bile acımadı 10 sn geçmeden uyusmustum sondayi da o zaman taktılar bı bebeği cikartirlerken hissettim o da sesini duydum yetti :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
18 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde gagegamze (91 puan) sordu
0 oy
5 cevap 409 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.

653,049 soru

3,435,489 cevap

4,268,847 yorum

184,567 üye

...