0 oy
385 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
Edremit devlet hastanesine gidiyorum dogum hakkinda hasrane hakkinda bana bilgi verebiledk birisi varmi kizlar
Gebelik haftası 29

2 Cevap

0 oy
(115 puan)
8 sene önce doğum yaptım berbat bir hastane şuan 2. Gebeligim 34. Haftadayim Burhaniye devlet hastanesine gidiyorum sırf hastane için imkanın varsa Burhaniye'ye git canım.. 
(27 puan)
Az kalmış sizin allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin benden 4 hafta öndesiniz doğumdan sonrada tecrübelerinizi paylasirsaniz çok memnum olurum
(115 puan)
Amiin canim evet az kaldı şükür Rabbım hepimize hayırlısıyla sağ salim bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah,tabii ki paylaşırım.. :))
(27 puan)
Merhabalar siz doğum yaptınızmı acaba merak ettim
(115 puan)
Yaptım canım giremiyordum bayağıdır siteye dün aklıma geldi benimde doğumdan sonra yazmamı istemiştin ama unuttum ben :)
(115 puan)
Burhaniye de yaptım doğumu hersey çok güzeldi çok çabuk toparlandim ilk dogumumla arasında dağlar kadar fark vardı ebeler hemşireler hepsi o kadar iyiydi ki anlatamam sormak istediğin başka birsey varsa onlarida cevaplayabilirim.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Merhaba çok geçmiş olsun büyümüştür artık bebeginiz :) ben de edremite evlendim hamileyim Edremit devlet Hastanesi'ne gdiyorum ama çok memnun değilim  başka hastane ve doktor arıyorum doğrusu, siz Burhaniye devlet hastanesinden memnun kalmişsiniz ne güzel, doktor kimdi acaba  Cok geçmiş olsun tekrardan Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️

648,284 soru

3,417,076 cevap

4,247,840 yorum

183,254 üye

...