0 oy
217 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
Merhaba kizlar benim ilk dogumum 34 haftalık erken doğum yaptım şimdi ikinci bebeğime gebeyim 34 haftadayim korkularım var sezaryan haftası kac hafta oluyor ?ve hastanede kac gun kalıyoruz?
Gebelik haftası 34+4

3 Cevap

0 oy
(1,415 puan)
38 39da alıyorlar ters bir durum olmazsa 1günde taburcu ediyorlar
(8 puan)
Çok teşekkürler
-Reklam-
0 oy
Eger anne de ve bebekte bir sıkıntı yoksa bebegin kilosu iyiyse 35 ten sonrasi sorun teşkil etmiyor canim benim 37+5 te oldu sezeryanim. Hastaneden cikma olayi da doktoruna bağlı canim beni önlem amaçlı 2 gun tuttu hastanede.
(8 puan)
Benim ilk bebeğim 34 de doğdu küveze alındı bebegin çantasında olması gereken kac yedek kıyafet olmalı bilgiler için çok teşekkürler
:)) okuduğum seyi iyi anladın mı acaba?
Tekrardan yazalım senin icin;
"Eger anne de ve bebekte bir sıkıntı yoksa, bebegin kilosu iyiyse 35 ten sonrasi sorun teşkil etmiyor."

Senin icin virgül de koydum yanlis anlaşılmasın diye ;)
Rica ederim canım ben 4 parça aldim canim galiba ama hastane cok uzak değil ise evde de yedek bir kac parça bulundur gidip getirirler sana kıyafet onu sıkıntı yapma bence.
(8 puan)
Kilo değil solunumu ve ciğerleri belirliyor kuveze girip girmeyeceğine ilk bebeğimde öyle oldu
(8 puan)
Bende 3 yedek kıyafet koydum evim uzak hastaneden malesef
O zaman ayri bir poşete 2 yedek daha koy canim ne olur ne olmaz diye sen yine de. Uzaksa lazim olur sonra sorun olmasın senin icin.
Pazartesi 24ünde sezaryen günü vermişti o gün başka evrak işlerinden dolayı salı 25ine erteledik bu sefer hava koşullarından dolayı çarşambaya ertelendi bugün de doktorum başka bir normal doğum hastası olduğu için yarına erteliyor, benim sezaryen doğum 38+4haftalık oldum yarında başka bir pürüz çıkmayacağı ne malum acaba. Hayırlısı olsun bakalım
Gebelik haftası 38+4


Bak niye sorun ediyorsun ki ya kalsana 39 a kadar canim? Hatta daha fazla kal sorun olmaz bence senin icin. Bebek kakasini filan yapar onlarda da sorun olmaz bekle bence!!

Doktorlar 39 a kadar bekle diyorlar en sağlıklısı bu diyen kisi ertelendikce sorun yapıyor. Hey Allah im ya.
(907 puan)
Hiç bir hiçbir sorun yoksa bile 35 çok erken ve kolay kolay hiçbir doktor 35'te almaz enim de ilke bebeğim çok sıkıntılar yaşadım bir an önce almasını istedim doktordan özele gidiyorum 39'da ancak alırız dedi yani 30 ile 40 arası bebeğin altınçağ her hafta ortalama 250 300 gram alıyor önceden almak akıl kârı değil o yüzden hiçbir doktor almaz tabii istisnai durumlar olabilir açıklık olmuştur bebek kanala girmiştir bu tarz durumlarda alıyorlar ama hiçbir sorun yoksa kolay kolay 35'lik bebeği almazlar
(8 puan)
Bir problem yoksa zaten 38 39 dan aşağı alinmaz aynen
(8 puan)
Simdi hazirliyorum haklısınız yedekten zarar gelmez :))
0 oy
(856 puan)
Normal doğum tarihinden 10 gün önce yapıyorlarmış.benim normal doğum tarihi 23 Nisan .13 Nisan sezeryan tarihi verdiler.

İlgili sorular

652,844 soru

3,434,601 cevap

4,267,866 yorum

184,502 üye

...