0 oy
413 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)

Biliyorum henüz erken ama dayanamıyorum artık çok ağırlaştım ağrılarım var belimin ağrısından masada oturup yemek bile yiyemiyorum hiç bir iş yapamıyorum günlerce uyumadigim zamanlar oluyor 3 saatlik uykuyla geziyorum :( ilk gebeliğim ve çok yoruldum

Gebelik haftası 30+4

9 Cevap

+1 oy
Bebeginiz premature doğar kuvezde kakir

Ikeriye donuk saglik sorunlari yasayabilir

Sizde kamplikasyonda olabilirde olmayabilir. 

Cogu anne bu durumu yasar ancak bir sekilde katalaniliyir. Bel agrisi uykusuzluk icin magnezyim kulanin doktora danışın.
-Reklam-
0 oy
(1,984 puan)
30 dan sonra çok normal artık bende 33üm bugün sırtımdan belimden kasılmalar başladı ama normal artık.. erken doğum olmasın inşallah zamanında gelsin bebişler..
0 oy
(1,445 puan)
Kaburgamın anatomisi bozuk olduğu için o ağrıları 25 lerden beri çekiyorum ve günlerce ağladığımı bilirim ama mecbur dayanıyoruz. Şuan bu yazıyı yazarken bile 3-4 kere pozisyon değiştiriyorum sırtımın ağrısından sağlıkla gelsinler de bu günler de geçecek
0 oy
(907 puan)
Ben de hamileliğimin en başından beri sorun yaşıyorum hem de sızın gibi de değil çok ağır travmalar, ilk 3 ay kanamalar oldu 50 tane iğne yedim.. hastanede defalarca kaldım işimden istifa etmek zorunda kaldım. 3 ay bitince kanama tam bitti risk bitti denince 20 li haftalarda tansiyon düşüklüğü beraberinde baş dönmesi ve bayılmalar başladı. Tek başıma kapı önüne bile çıkmaz oldum düşüp Bir yerde kalırım diye.. neyse 30 lu haftalara geldim diş çürüğü başladı kanal tedavisi dolgusu ağrıdan acidan gunlerce agladim.. neyse o da tam geçti böbreğimde sıvı birikimi beraberinde idrar yolu enfeksiyonu başladı.. antibiyotik tedavisi basladik.. o da tam bitti demeden 35 girdim ve şimdi de iltihab var fitile başladım.. o kadar bezdim ki o kadar bunaldım ki doktora dedim 35 teyim artik alalım bebeği dedim.. yani bel sırt omuz kasik agri ve kramplarini uykusuzlugu saymadim bile.

Doktor dedi ki 38 den önce ciğer ve beyin gelişimi daha tamamen bitmiş olmuyor alsak bu sefer ileri ki süreçte hep hastanelerde olursun Bebek kövezze girer bağışıklığı zayıf olur kolayca hastalanir.. beyin gelişimi bitmediği için  otistikten tut zihinsel sorunlara kadar bebek gider.. 

Yani dediğime diyeceğime bin pişman oldum.. bunca zahmet ve eziyete rağmen yine de olan bana olsun bebeğime Bir şey olmasın dedim sustum şuan 35 teyim 39 haftada aliriz dedi şuan her seyi içime atmış sineye çekmiş bebeğimin sağlıklı doğmasını temmenni edip bekliyorum.. 

Sizi cok iyi anlıyorum ama sabretmek zorundayiz. Cok geçmiş olsun
(45 puan)
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza
(686 puan)
Allah size sabırlar versin kardeşim :(
0 oy
(3,685 puan)
Erken doğum riski olan bir anne adayı olarak böyle şeyler düşünmemeniz gerektiğini açıkça söylemem gerekiyor. Bir bebeğin anne karnında geçirdiği bir saat dahi onun o minik bedeni için çok büyük bir kazanım anlamına geliyor. Ben bebeğim erkenden doğmasın diye 24 saat yatıyorum. Annelik birazcık bu demek oluyor. Sabredeceksiniz. Dişinizi sıkacaksınız. Magnezyuma başlayabilirsiniz ayrıca. Hayırlı, sağlıklı doğumlar.
0 oy
(847 puan)
Ah beterin beteri var canim senin bu yaşadığın normal şeyler bunlara ek bide tansiyon, şeker, erken doğum riski, hastanede yatışlar ekle o hastaneden o hastaneye gidip doktorların sen risk+risklisin beni aşar deyip takip etmemeleri nerdeyse her günüm korku ve aciller de geçti bir tanesi yüzünden bebeğime bişey olacakta kaybedicem diye keşke bütün sıkıntım bel ağrısı ağırlaşma falan olsaydi oyuzden şükret güzel yönünden bak sabret 
0 oy
(282 puan)
Maalesef hepimiz aynı durumdayız ama bı kaç zmaan sonra yavrularımızı kucağımıza alicaz onu düşün. Benim ilk miniğim erken doğdu 33 haftalik en zor zamanı görmedim bunda da şimdi 32 haftaligim ödüm kopuyor bu da erken doğacak diye o yüzden birşey olmaz o ağrılar sızılar gecicek korkma:-)
0 oy
(28 puan)
Kendinize dikkat edin ilanlarınızı ihmal etmeyin doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin,bol bol dinlenin reklam olun iyi düşünün iyi olsun.Ben 33+2 günlük ama gelisimi 30 haftalikti  yüksek tansiyon dan dolayi bebeğimi almak zorunda kaldılar  bebeğim bugün 19 gündür kuvez yaşam savaşı veriyor ciğerleri gelismedi hasta kapısı bekliyorum gerçekten çok zor beklemek oyuzden kendinize dikkat edin bebeğinizin sağlıklı bir şekilde karninizda büyütmeye bakın. 
(37 puan)
Bene 28+6 da doğum yaptım bebeğim şuan yoğun bakımda Allah herkesin yardımcısı olsun benim yavrumun da ciğerleri gelişmedigi için oksijen tüpüne bağlı
0 oy
(1,284 puan)
Ah canim cok haklisin benimde cok zor gecti ilk dogum erkekse cok zorluyor gercekten. Surekli yatiyordum 35 haftalik 3380 gr dogurdum hergun çık artik diye diye suyum geldi  erken doğum oldu cocugum 6gun kuvezde yatti cehennem gibi gunledi

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 823 göst.
12 Şubat 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Cananmat (280 puan) sordu
0 oy
14 cevap 463 göst.
29 Kasım 2021 Tüp Bebek kategorisinde Filizfilizfl (215 puan) sordu
0 oy
5 cevap 653 göst.
0 oy
4 cevap 241 göst.

651,792 soru

3,430,395 cevap

4,263,031 yorum

184,226 üye

...