0 oy
117 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (72 puan)
kapalı
Yine hüsran. Adetim 8-9 gün gecikti, birçok belirti var ama  negatif kızlar. Kaç test yaptım artık saymıyorum bile. Çok üzülüyorum. Hem eşime hem bana iyi gelecek tavsiyeleriniz var mı? 
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(3 puan)
Psikoloji çok önemli bu dönemde hep moralinizi yüksek tutmaya çalışın ben 2 ay istediğim halde olmadı bu ay hiç istemediğim halde hamile oldum .
(72 puan)
Psikolojinin çok etkili olduğunu biliyorum ama gel de bunu anlat kalbine beynine. Negatif gördükçe daha çok çöküyor insan
-Reklam-
0 oy
(1,432 puan)
Kan tahlili verdim mi eğer oda negatifse doktora gitmen lazım geçikmesin sebebini bulup çözüm bulabilirsiniz kendinize
(72 puan)
Kan tahlili vermedim ama kanda çıkacak gebelik testlerin birinde illa ki çıkmaz mıydı? Adet düzenimi, ağrılı geçirdiğimi doktora söylüyorum hormonlara bakıyor ultrasonla bakıyor normal deyip gönderiyor.
(1,432 puan)
Kaset testler her zaman doğruyu göstermiyor ne yazık ki eğer kanda da yoksa kist fln oluşmuş olabilir
(72 puan)
Off işte bundan çok korkuyorum
(1,432 puan)
Korkulacak hiç bişe yok canım ben evleneli iki yıl oldu kistlerimde oldu dış gebelik de geçirdim şimdi çok şükür 12 haftalık hamileyim ama kendini her strese soktuğunda hamile işleri biraz sıkıntıya giriyor içini ferah tut Rabbim nasip ettiğinde bebişini kucağına alacaksın :))
(72 puan)
İnşallah, çok teşekkür ederim. Sabırsızlığımın nedeni yaşım. Malum bizim biyolojik saatimiz devreye girince strese boğulmamız çok normal. İlerleyen süreçte daha da zorlaşacak. Bu nedenle bayaa tedirginim.
(1,432 puan)
Yaşın kaç ki
(72 puan)
30 yaşındayım. Yaş ilerledikçe hamile kalmak da doğum yapmak da zorlaşıyor biliyosunuzdur. Böyle olmama gibi bir durum olunca da kim bilir ne zaman hamile kalacağım diye tedirgin de oluyorum. Kaç ay, kaç yıl sonra...
(1,432 puan)
Rabbim hayırlısını versin
0 oy
2 kayıp yaşadım ikisi de kürtaj ile sonuçlandı  canım. hamile kalmakta zorlanmadım ikisinde de ,  ama ikinci den sonra hemen kalamadım her ay test yaptım belirti var gibiydi sanırım  hepsi psikolojikti ben de üzülmeye başladım 7 ay geçti,  ama 15 gün öncesinde folik asit kullanmaya başlamıştım sadece 7. Ay hastaneye gittim neden olmuyor artık diye , o gün hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Rabbim inşâAllah sana da ve isteyenlere de hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin .
(72 puan)
Çok geçmiş olsun, evladını da Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Allahım. Ben folik asit, b12 falan kullanıyorum zaten. İnşallah bende de işe yarar.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
0 cevap 57 göst.

654,546 soru

3,440,944 cevap

4,274,701 yorum

184,928 üye

...