0 oy
61 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (117 puan)
Arkadaşlar, çok rahatsızım ilk gebeliğim zaten birşey yiyemiyorum zar zor bir çorba içiyorum ve kesinlikle hazmetmiyor midem, dün öğlen içtiğim çorba gece uyutmadı hem midemi hem boğazımı mahvediyor midemden boğazıma çıkıyor sanki yediklerim, kusma yok acı yok.. Günde zaten 1 kere çorba içiyordum onun dışında birde su.. 

Ve şuan çok kötüyüm yine geçen kötü olup serum taktırdık.. Varmı böyle yaşayanlar bende mi sorun
Gebelik haftası 11+5

3 Cevap

0 oy
(68 puan)
doktorunuza danışmadınız mı? gebelik reflüsü neredeyse hamilelerin çoğunda oluyor. doktorunuza söyleyin mide yanmanız için size uygun ilacı versin. çekilecek gibi değil malesef..
(117 puan)
Şimdilik midemde yanma yok doktora da gittim reflü dedi içtiğim çorba midemde ve boğazımda kalıyor gitmiyor hazmetmediği için ilaçta verdiler etkisi yok. Az evvel safra kustum normalde kusmam yoktu bulantım vardı..
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
Bende de oldu gaviscon önerdi doktor iyi geldi baya
(117 puan)
İki tane ilaç verdi hiç iyi gelmedi. Allah yardımcımız olsun çok zor, birşey yiyememekten iyice halsiz düştüm 6 kilo verdim.
0 oy
Ben de var canım. İlaç kullandığım için çok şükür biraz yiyebiliyorum, ama yine de kusma oluyor ben de ilaç kullandığım hâl de . Ben yerimden bile kalkamıyorum o kadar ki kötü. Mide yanması, ekşimesi , bulantı, kusma. 
(117 puan)
Devamlı bende yatıyorum eşim akşam gelince işten yapıyor yapılacakları, ilaç fayda etmedi bana serum serum yoruldum artık. Ben ilk defa yarım saat önce kustum safra kustum ama devamlı bulantı var. Yediğim herşey midemde ve boğazıma geliyor imkanı yok gitmiyor.
Rabbim yardımcın yardımcımız olsun canım .
(117 puan)
Allah razı olsun çok sağ olun.

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 36 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
+1 oy
0 cevap 92 göst.

654,785 soru

3,441,881 cevap

4,275,909 yorum

184,989 üye

...