0 oy
214 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
2 li test verdim ve 1 hafta sonra sonuc almaya gidicem acaba test sonucu almaya gidincede ultrason kontrolu yapiliyomu bi bilgisi olan varmi ? 
Gebelik haftası 12

4 Cevap

0 oy
(343 puan)
Her gittiğindee ulturasona giriyosun diye biliyorum tabi doktordan doktorada fark olur benim doktorum sonuç göstermeyede gitsem ulturasona alıyorr gelişimine bakıyolar sonuçta 
(56 puan)
Insallah canim cunku surekli gormek istiyo insan merak ediyo bide esiminde girmesini cokistiyorum ama pandemi var diye almiyolar oda ayri canimi skıyo:-/
(343 puan)
Bende kırıkkaledeyim burdada almıyorlarr bende çok istemiştim girmesinii :)
(56 puan)
Garibim fotograflarindan goruyo anca:) halbuki onlarinda hakki yani
(343 puan)
Öylee tabide iştee hastane şartları uymak zorundayızz :))
-Reklam-
0 oy
(793 puan)
Bugün yapmış olması lazım canım kan almadan önce ultrason muayenesi yapmadı mı 
(56 puan)
Yapti canim once ultrasona soktu sonra kan istedi
0 oy
(499 puan)
Canım bende devlet hastanelerine  gittgimde eşimi almıyorlardi bende 14 haftalikta hem eşim bebeğimi gorsun diye hemde cinsiyetini öğreneyim diye özele gittim ondan sonrada gitmedim zaten devlet çok geç söylüyor istersen sende bir defalık öyle yapabilirsin.
(499 puan)
Yok canım çok zor devlette derdini bile anlatamıyorsun ben 14 haftama gittim devlete cinsiyeti sordum tabi önce sağlık ama insan ister istemez merak ediyor sert bir uslupla daha belli olmaz dedi ne sorsam ters cevaplarlar aynı gün öğlenden sonra özele gittim tam yarim saatde fazla bebeğimi gösterdi bana ellerine ayaklarına kadar ve cinsiyeti öyle belliydiki ilk defa anne olmama rağmen bile anladım demek istedgim rabbim kimseyi devlete düşürmesin.gir keyifli keyifli eşinle bebeğini izle.
(56 puan)
Cok haklisin canim peki ucret ne kadar olur acaba bi seferligine gitsek
(499 puan)
Ben canım 1 ay önce 150tl  gitmiştim şimdi en fazla 180 falandır ama yinede araştır gerekirse ara git veya çevrende doktor öneren giden varsa ücretini öğren git bazıları 250 bile söyleyenler var.
(56 puan)
Tamm canim cok tesekkur ederim:)
(499 puan)
Rica ederim canım ne demek :)
0 oy
(18 puan)
Bugün saat 13.30da randevum vardı sıcağı sıcağına söyleyeyim. Ankarada yıldırım beyazıt devlet hastanesinden bugüne randevu aldım ikili tarama sonucumu göstermek için. Geçen ikili tarama içinde gittiğimde ultrasonda bebeğimi göstermedi doktor. Bugün ki sonucuma göre çok şükür bir sıkıntı yokmuş ama ultrasonda görmek istediğimi geçen de görmediğimi söylediğim halde bana göstermeyi geç bakmadı bile ultrasonda. Görmediğim için o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. İnşallah sizin başınıza gelmez böyle.
(56 puan)
Ayy allah korusun oyle doktorlardan bazilarigercekten cok sorumsuz oda insanlik ve karakter meselesi iste canim:-/
(18 puan)
Görmek istiyorum dediğimde de 16.cı haftanda gel dedi cihaz zaten açık neyin cimriliği neyin vakit kaybı anlamadım sinirden ağladım bir de kadın doktorun böyle yapması.. Devlet bana hak veriyor 15 dk muayene süresi veriyor 30 sn de sonucun temiz bi sıkıntı yok diyip gönderiyor.. İnsan ilişkisi sıfır olanlar doktor olmamalı hele ki kadın doğum doktoru..
(56 puan)
Valla aynen agzilarindan lafi zar zor aliyoruz bazilarinin bence sen o doktoru degistir kuzum kendini uzme hic

İlgili sorular

653,050 soru

3,435,493 cevap

4,268,851 yorum

184,567 üye

...