0 oy
711 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (575 puan)
Merhaba bayanlar ben 12.6 haftalikken gittim doktora kiza benziyor dedi  bugun gene gittim 14 haftalik oldum gene kendini gostemedi doktor kiza benziyor dedi  sizce  cinsiyet Degisim mi ozele gidiyorum ben ise erkek hissediyorum.erkek hazirligini yapmisim benim gibi ogke diyipte erkek olan varmi ..

11 Cevap

+1 oy
(1,376 puan)
Bir kızım var ikinci çocuğunun da kız olmasını istedim dua ettim fakat erkek oldu . Evlat ayrımı yapmayın .emin olun kız çocuğu daha hayırlıdır . Bereketlidir . 
(575 puan)
Ben ilk cocugum bende hep erkek hisedince anne adayi ne hissetse dogru cikiyor ben erkek hisediyirdum ilk bebegimin erkek istiyorum 2 kiz olmasini istiyordum  saglikli olsunda bebegin cinsiyetini gostermedi kesin kiz midir
(575 puan)
Kizda erkekte aynidir benim bir atkadasim.var o kadar annesini bagirip cagiriyor annesine bir saygisi bile yok annesi o kafar ondan sikayetci allah kizda erkegide hayirli evlat nasip etsin kizda hayirsiz cikiyor erkekte aynidir
(575 puan)
Iki seferde girtim.kiza benziyor dedi  bede dedim.doktora ben erkek hiasediyorum.oda dedi bende kiz hissediyorum:).ama cinsiyetini gostermedi  kimi fiyor kiz bebek gostermiyor cinsiyetini hemenden bu yuzden kizdir diyorlar:) inslalah erlek olur ben o kadar rhazirlik yaptim:)
(1,376 puan)
Kızımda erkek hissettim kızım oldu . Oğlumda kız hissettim oğlum oldu . Bende özel de öğrendim kızımı 11+5 de öğrendim . Oğlumu 12+5 de kesinlesmis olarak öğrendim
-Reklam-
+1 oy
(3,235 puan)
Hissiyatınıza göre nasıl hazırlık yaptınız ? Bu kadar mı çok güveniyorsunuz hissiyata ? :) 1 hafta arayla gitmişsiniz, biraz sabredin 4 hafta sonra gidin netleşir zaten. 
(575 puan)
Benim hislerim hep cikar cevrwmdilerde gaza verince yapin erkege benziyor  dedi bende esimle gozumuze erkek kıyafet cikiyordu bizde alalim dedik indirimde gorunce biz kadınlarda dayanmayiz odur indirim gorelim:)
+1 oy
(1,335 puan)
Hissiyata göre çocuk olmaz neye güvenip te hazırlık yaptın acep
(575 puan)
Ilk hamileligim heyecanla koyu renkler aldim erkek hissetim her keste dedi erkek yapin var kaynanamda dedi sen asik suratlisin senin kizdir kesin biraz zoruma.gitti ogle dmesi  bende erkek istiyorum.ilkim erke oksun 2 kiz olsun:)
(1,335 puan)
Göbeğin çıksa hani yuvarlak olunca erkek oluyor falan o manada erkek yapın var derler de çok erken başlamışlar demeye
0 oy
(1,121 puan)
12. Haftada kıza benziyor dendi 16. Haftada doktorum kız oldupunu kesinleştirdi
0 oy
(46 puan)
Evet aynı şekil bende yaşadım aynı haftalarda gittiğimde bacağı kapalı ama kıza benziyo dediler bende özele gidiyodum bende eşime hep diyodum ben erkek gibi hissediyorum göbeğimde öyle diyodum 6 buçuk, 7 aylıkken başka hastaneye gittim erkek dediler.
(575 puan)
Insllah benim erkek olur
0 oy
(464 puan)

İkinci hamileliğim her seferinde doktorlarım 16 dan önce söylemek doğru olmaz deyip söylememişti. 16 da tahmin söyleyip 22de ayrıntılı ultrasında garanti söylüyorlar. :angel:

0 oy
(941 puan)
2 hafta da bir niye gidiyosn ayda bir git ve cinsyt 16 da söylenir diğer türlü tahmin dir
(575 puan)
Ozele gittigim icin birde ilk hamileligim bir sancim oluncada hastaneye koşuyorum.ne yapayim bir dusugum.oldu 2 yilda.sonra hamile.kaldim.korkuyorum:)
(941 puan)
Cinsytle korkunun ne alaka si var
(575 puan)
Cinsoyet ocin gitmiyorum bir dusugum oldu kasiklarimda sancim oluyor gittigimdede cinsoyetini soru-yorum birde kontrol okunca onuda gidiyorum:) gitmuskende xibsiyette ogreneyim insan merak ediyor
0 oy
(1,562 puan)
Canım sanmıyorum kıza benzedigini sana nedenini açıklayarak söyledimi? Mesela ben özel gittim 10. Haftam falandı sanırım nub bolgesimi nub yöntemimi vardı tam hatırlayalım bak bu yüzden kıza benziyor dedi büyük ihtimal kız dedi ve 21. Haftamdayim kız.bemde erkek hissettim erkek istedim hayalimdi ama rabbim piremses verdi sağlıcakla gelsinler:))
0 oy
(244 puan)
Bence 12. hafta için biraz erken başlamışsın hazırlıklara bari ortak renk alsaydın şimdi hissetiğin çıkmazsa ne olacak? Merak ettim
(575 puan)
Hissetigim.cikmasa erkek kiyafeti giydirecem yapacak bisey yok:)
(244 puan)
Ahahaha hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce ve hayırlı bir şekilde olur :)
0 oy
(27 puan)
Hazırlıklara çok erken başlamışsınız. Sonuçta siparişle gelen bir şey değil bu cinsiyet işi rabbim hayırlısını versin herşeyden önce. 2 kızım var ve 3. Gebeliğim erkek bebek dedi doktor doğuma 3 ayım kaldı nerdeyse ve hala elle tutulur hazırlık yapmadım. Size tavsiyem önce rabbmden gelene razı olun ve içinizden geçeni dilinize dökün herşeyin en iyisini allah bilir.
0 oy
(7 puan)
Kiz kendini sakliyo ben ilk cocugum kizdi 7 aya kadar kiza benziyo dediler 7 ayda gosderdi ;)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 618 göst.
23 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aysegulun bebeği (81 puan) sordu
0 oy
11 cevap 592 göst.
0 oy
3 cevap 334 göst.
0 oy
22 cevap 1,379 göst.

651,761 soru

3,430,219 cevap

4,262,871 yorum

184,213 üye

...