0 oy
179 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (51 puan)
kapalı
Devlet memuruyum ancak yemi başladım onun için pek bilgim yok koronadan dolayı temasliuim 1 hafta karantinam var ve 31 haftalık hamileyim aslında idari izinli sayilmam lazım ancak yeni başladığım için idari izin kullanmak istememiştim. Şimdi temaslı olduğum için bu bir haftada maaş yatar mi Yoksa rapor parasi gibi sgk ya mi yatar?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(742 puan)
Kurumunuza rapor bildirildi ise;

 Sözleşmeliyseniz maaş kesilir , kesilen kısım sgk yatar

Kadrolu iseniz maaş tam yatar hiç bir kesinti olmaz. 

Kurumunuza rapor bildirilmedi ve şu anda idari izinli iseniz hiç bir şekilde kesinti olmaz.

Ama bu sorunun yeri burası değil, keske devlet memuru olmuşsunuz haklarınızı da araştırsanız biraz.
(51 puan)
Ilk verdiğiniz bilgiler için tesekkurler. Şimdi son cümleniz cevap vereyim bugün sgkyi da korona danışma hattını da müdürümu de aradım ve bulabildiğim tüm yönetmelikleri okudum ancak hiç biri net bilgi veremedi. Çünkü kendim pozitif  değilim sadece  temasliyim rapor oluşturulacağı söylendi ancak oluşturulmamış. Sizde benim yazdığımı net okumamışsınız idari izinli olmadığımı belirtmiştim iyi günler
(742 puan)
Rapor oluşturulmadı ise sorunuz zaten anlam kazanmıyor. Bütün bu ihtimaller rapor oluşturulması halinde geçerlidir. Kurumunuza rapor bildirilmedi ise kesinti olmaz zaten.  Sonuc olarak devlet memurlarında rapor kesintisi ilk yazdığım şekilde olur. Oadrolu iseniz kesinti olmaz,sözlesmeli iseniz kesinti olur paraniz sonradan sgk dan yatar.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 236 göst.
0 oy
6 cevap 854 göst.
0 oy
7 cevap 325 göst.

653,933 soru

3,438,773 cevap

4,272,257 yorum

184,776 üye

...