0 oy
2,218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (211 puan)
kapalı
Yeter ya 3 dur paylaşımımı engelıon sohbet eden yok soru sormuşum kapatmişin kafana göre burda ahkam kesemezsin şikayet edicem sizi çok sinirlerimi bozdunuz.. 
Gebelik haftası 33
Kapatılma nedeni: -

4 Cevap

+1 oy
(6,097 puan)
 
En İyi Cevap
Aynı soruyu birden fazla açtığınızda fazla olan postlar kapatılır.

Sorunuzun kapatılma nedenini okursanız anlayacağınızı umuyorum.

Gereksiz sitemlerde bulunmayın.
-Reklam-
0 oy
(6,097 puan)
Sohbet konusu muydu sorduğunuz soru?
(211 puan)
Hayır ya bebegin hareketlerini hissetmiyorum dedim bide nefes im darılıyor acile gitsem mudahele ederlermi die sordm
(7 puan)
Bebeğiniz kaç haftalık suan
(6,097 puan)
Canım soruların kapanmamış, yanıtsız kalmış admin'in günahını aldın boşuna :(
Ben bakıyorum şimdi sorularına, cevap yazayım öne çıksın diye
0 oy
(1,415 puan)
Engellenmemiş bir tane post kapanmış oda soru tekrarı olduğu için digerleri cevaplanmamış duruyor
0 oy
(823 puan)

image

1. Uyarilari admin vermiyor. 2. Ayni sorudan 1 den fazla acarsaniz postunux kapanir. SITE KURALLARINCA 1 DEN FAZLA AYNI SORUYU ACMAK YASAK.. 3. 3 Postun 1 tanesi kapanmis soru tekrari oldugu icin diger 2 sorunuza KIMSE CEVAP VERMEMIS..


Bak burda sorunun neden kapatildigi yaziyor. AYNI SORUDAN 1 DEN FAZLA ACTIGIN ICIN FAZLA OLAN POST KAPANMIS DIGER SORULARIN DA CEVAPLANMAMIS.  SOHBET KONUSU DEGIL AMA KURALLAR GEREGI KAPANMIS. FAZLA POST ACMAK DEMEK ONEMLI OLAN BASKA BI SORUNUNDA ONUNE GECMEN DEMEK O YUZDEN KAPATILIYOR. UYGULAMAYI KULLANAN VE SORU SORAN TEK SIZ DEGILSINIZ VE EMIN OLUN TEK SIZIN FAZLA POSTUNUZ KAPATILMIYO. ADMINI YARGILAMAK YERINE SITENIN KURALLARINI OGRENIN BENCE.

(211 puan)
Biliyorum bundan bahsetmiyorum kaln kafalı mısın sen ya. Ayrıca bunun için de diyorum ki başlık kabul etmedigi için böle olmş diyorm. Ayrıca senden ögrencek degilim pordan da sen kümsin ya
(211 puan)
Biliyorum bundan bahsetmiyorum kaln kafalı mısın sen ya. Ayrıca bunun için de diyorum ki başlık kabul etmedigi için böle olmş diyorm. Ayrıca senden ögrencek degilim pordan da sen kimsn ki
(823 puan)
Ya bana bak duzgun konus yok kalin kafali falan. Sicari.m senin agzina. Sen kendini ne b.okum zannediyosun lan da.ngalak. Sana adam gibi laf anlatiyoruz. Cahilmisin apta.lmisin nesin anlamiyosun. Adminin isi gucu yok seninle mi ugrasicak
(211 puan)
Dönde kendi agına şiç. Sana mi düştü laf anlatmak terbiyesiz.. Ozaman bikere  de anla hala aynı şeyi yazıp durma bana dıon kendin on kere aynı şeyi sölüyorsun nese senle uyraşamıcam.
(823 puan)
Ugramazsin zaten. Seninkine sica.yim benimki kalsin. Sordugun soruya adam gibi cevap veriyoruz giren cikan ne sanaki atar yapiyosun kevase. Hadi ikile daha fazla canimi sıkma.  Uygulamayi begenmiyosanda kullanma. 1 tane gereksiz eksilir buradan.

651,739 soru

3,430,125 cevap

4,262,754 yorum

184,209 üye

...