0 oy
251 göst.
Doğum kategorisinde (126 puan)
Merhaba arkadaşlar bişey Merak ediyorum ben bir tüp bebek hamilesiym. Tüp bebekle hamile kalanlar genel olarak sezeryanla doğum yapıyor bildiğim kadarıyla. tüp bebek yoluyla hamile kalıp da normal doğum edenler var mı aramızda ya da akrabalarindan böyle olan var mı acaba?
Gebelik haftası 14+4

5 Cevap

0 oy
(143 puan)
Benim kuzenime bundan 10 sene önce normal yapalirsin demişler ama o korktuğu için direk sezeryan olmuştu suan nasıl bilemiyorum tabi
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Benimde tup bebek ti sezaryen istemiştim ama kızım aceleci davranıp normal doğumla doğdu 
0 oy
(44 puan)
Ben de tüp bebekle hamileyim. 39+5teyiz. Doktorum normal yapabilirsin desteklerim dedi biz de öyle istedik ama sancı ve açılma olmadı henüz. Pazartesi duruma göre sezeryana dönebiliriz. 
0 oy
(616 puan)
Yengemin tup bebekle ikizleri oldu. Universite hastanesinde direk sezeryana aldilar. kizlarin dogmak gibi bir niyeti yoktu 37. Haftada planli sezeryan oldu doktorlar daha fazla bekletmedi.
0 oy
(218 puan)
Tabikide yapabilirsin normal.sekilde dogum.bi sakincasi yok normal. Aslinda baska hastane takipmetiginde dogun yaptığında regy gunu baz aliyor tup.bebek erken sekilde sezeryan aliyorlar.Tup.bebekde soyle sayiliyor son regy tarihi  tup.bebekde  hepsini sayiyorlar. 1son regy tarihin  2. Toplanan yumurtalarin kac gunde gelistirildigi dollendikten sonraki 3 gun mu 5 gun mu 3 isi kac gunluk emriyo trasfer edildi sen o gunu gebe kaldim sayiyorsun en sin regli.oldugun tarihi degil. Tup.bebek merkezinde  davam.ediyorsan heosini takip ederek bebek haftalari hesaplaniyor.  Bu sekilde 4 boyutlu ultrasonda bebegin tam olarak gelişimi emriyo  tarasfer edilen tarihde gelisimi ayni zamana denk geliyor. Ben arasinda 2hafta vardi  gelisimi tam trasfer edildigi gunle ayni geldi ama...

650,778 soru

3,426,368 cevap

4,258,736 yorum

183,917 üye

...