0 oy
1,015 göst.
Doğum kategorisinde (20 puan)

Bende hayırlısıyla sezeryan ile erken  doğum yaptım, sorularınız varsa alabilirim.:)

Gebelik haftası 35+3

9 Cevap

0 oy
(1,632 puan)
Geçmiş olsun neden erken doğum oldu bebegin durumu nasıl 
(20 puan)
33 haftalikti aniden otururken evde kanamam oldu acil hastaneye gittim, özelde ki doktorum araştırmaya yonlendirdi riskli diye, hastanede yattim orda kanamam durdu fakat bir gece hastanede uykuda ani kanama oldu apar topar Dr koştu dogumhanede yattim sabaha kadar kanamam az az vardı birazda sancım öyle olunca sezerysn old 33+3 ye. Çocuğum kuvezde 15 gündür 2.5 kilo doğdu emme refleksi olmadığı için kuvezde nasipse yarın çıkıyor. Bende o ara iyileştim baya.
(20 puan)
Burada teşekkür ederim
(1,632 puan)
Maşallah gayet iyi 2 haftada çıkıyor kilosu da iyiymiş Allah bağışlasın
(20 puan)
Amin inşallahh  teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(97 puan)
Kilosu falan nasildi küveze alinma durumu war miydi benimde sezeryanla erken dogum olma durumum war suan 30+3
(20 puan)
33+3 te 2.5 kiloydu doğduğunda, benimki çok tekmeliyordu aşırı ve eşiği assagida idi benim o yüzden i tekmeledikce kanamalarım oldu çok. Zor bir süreç yaşadım, bedenen iyileştim ama ruhen psikolojim bozuldu haliyle 15 gündür kuvezde oğlum.
(97 puan)
Benimde bebegin esi asagida ama  rahmin arka duvarindaymis zorluyo beni ama bi kac sefer kanamam oldu belki de daha kucuk 33 haftalik oldgnda ilerleyen haftalarda kanamam olur Allah yardimcimiz olsun
0 oy
(675 puan)

Ohh maşallah haftası büyük bebiş iyidir inşallah darısı bize 33 haftalık oldum ve çok bunaldim artık :(

(20 puan)
Çok şükür iyi, 15 gündür kuvezde benimki çok tekmeliyordu durmak istemedi erken geldi, Şubat başı dogum olacaktı Ocak basi dogdu.
Sizinde az kalmış hayırlısıyla gününü tamamlayıp öyle doğsun sağlıkla İnşallah
0 oy
(7 puan)
Cok gecmis olsun canim hayirlisiyla atlatmissin cok sukur. Benimde seninle cok benzer durumlarimiz.. suanda 33+1 im ve bebegin haftasi buyuk, gecen hafta kontrolum vardi kilosu 2300 gr di. Asagiya dogru sancı seklinde baski yapiyor bu ara sık sık, yururken oturup kalkarken zorluyor beni. Seninde oylemiydi canim? , bu sanci korkutuyor beni sanki bebek cikmak icin zorluyor bicak gibi agri oluyor. 
(20 puan)
Öncelikle teşekkür ederim, gece uykuya yattığımda çok tekmeliyordu çıkacakmış gibi gündüzleri uzanırken de karnına bakınca hareketlerini göbeğimin dalgalandigini görebiliyordum, ara ara bel ağrısı oluyordu bende . Hastanede yatarken 2. Ye kanama gecirdim o zaman nstye bağlanmıştım sancı cikmisti ben sansiciyi çok hissetmiyordum, meğerse sancım olduğu için kanamam olmuş, kadın olmak zor bunu anladım.
(7 puan)
Kesinlikle gercekten kadin olmak cok zor.. benimde bel agrim var ara ara ve ayni hareketlilik de var..herseyin hayirlisi artik en iyisi hastane canta hazirligini falan bitirmek lazim. Yeniden hayirli olsun bebegin canim.
(20 puan)
Amin inşallahh canim teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
0 oy
(204 puan)
Ya bende 36. Haftamdayim ve hem asiri baski yapiyor assagiya hemde asiri tekmeliyor  sezeryan olacagim bende sali gunu gununu alinca 
(20 puan)
Sizin 36 hafta iyiymiş , banada Dr 35 i atlatabilsek demişti ilk ama nasip değilmiş 33+3 te oldu. İnşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi.
(204 puan)
Amin cnm insallah rabbim.bebegini saglikla. Buyutmeyi nasip etsin insallahh
0 oy
(7 puan)
36 haftamdayım bnde sezeryan olucam yarın kontrolüm var 36 haftada ntsd sancı çıkarsa o anda sezaryan derseler 36 haftalık dogum erkenmi yoksa normalmi sezaryan için
(476 puan)
Benim ikinci oğlum 35 sancım başladı hemen ciğer geliştirici yaptilar bı hafta yatış yaptılar 36 dolunca aldılar bı sıkıntı olmuyo ama benim sancı olayım kordon dolanması kaynakliymis açınca gördüler solunum sıkıntısı olduğu için 4 gün kuvozde kaldı
(20 puan)
Benimki de erken olunca solunum sıkıntısı vardı o bitti, emme refleksi vyoktu onuda kazandı şükür 15 gün kuvezde kaldı.
(476 puan)
İyi çok şükür bol bol emzirmeye çalışın inşallah reddetse de alışır zamanla
0 oy
(199 puan)
sizin bebeğiniz de benim bebegim gibi eşini düşürmüş galiba plesantasini galiba benimde öyle oldu acil sezeryanla aldilar
(20 puan)
Benim hep assagidaydi plesanta ilerki haftalarda biraz yukarı çıkmıştı hep progeston kullandım kimi zaman ağızdan kimi zaman fitil olarak. İlk kanamam 29. Haftada oldu o zaman durdu, ikincisi 33. Haftada oldu acilden giriş yaptım 1 gece doğumhanede yattım kanama durunca servise normal odaya aldılar orda da bi gece uykuda kanama olunca ertesi sabah mecbur sezeyan oldum.
0 oy
(722 puan)
Kacinci haftada dogdu canim bebeyin benimde riskim var cok asagda tekmeleti ara ara alt karin agrim oluyor 29+5im. Bir onceki kizim 30 haftalik dogmustu riskliyim
(20 puan)
33+3 te sezeyana aldilar
(722 puan)
Saglikla buyut bebeyini canim gozun aydin. Insallah benim bebeyimde cok erken dogmaz
(20 puan)
Amin inşallahh canim teşekkür ederim ❤️
Sizde hayirlisiyla, sağlıkla zamanında alırsınız İnşallah
0 oy
(420 puan)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydin. Hastanede kac gün yattınız? Yanınızda refakatçi var mıydı? İyileşme süreci ne kadar sürdü? Çok acı ağrı oldu mu? 
(20 puan)
Teşekkür ederim, amin inşallahh
15 gün oldu doğum yapali. Doğum öncesi 4 gün yattim 4.gun ikinciye kanamam gelince sezeryan oldum. Benim kanamalarım hep ağrısızdı.
Yanımda annem kaldı ,bir gece kayınvalidem doğumdan sonra 3 gece daha yattım hastanede hep annem vardı, araştırma Hastanesi'nde oldum memnun kaldım özele gidiyordum aslında Dr riskli diye araştırmada ol dedi. İyileşme süreci hemen hemen 1 hafta sürdü. Evet sezeryan sonrası ilk öksürük, ilk tuvalete gitme zordu baya kanbur yuruyorsun, uyumak zor agrilarin oluyor ama geçiyor şuan hepsi geçti , ben çok kan kaybettim öncesi ve sezeyandada  i yüzden halsiz kaldim ilaçlar vitaminler çok şükür iyi geldi.

652,315 soru

3,432,520 cevap

4,265,466 yorum

184,369 üye

...