0 oy
214 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
Dostinex ilacı kullanırken hamile kaldım sıkıntı olur mu anneler yardımcı olur musunuz endişeliyim  
Gebelik haftası 5+6

4 Cevap

0 oy
(67 puan)
Hayır bende kullanıyordum bir sorun olmadı şuana kadar 11+5'iz çok şükür
(1,275 puan)
Neden kullanıyorsunuz dostinexi?
(9 puan)
Prolaktin yüksekliği olduğu için kullanıyordum
(67 puan)
Benimde prolaktin yüksekliğim vardı onun için kullanmıştım ve o ay hamile kaldım hamile kalamıyordum prolaktin yüksekliğim olduğu için
-Reklam-
0 oy
(2,793 puan)
Doktorum cok ciddi uyarmıştı beni bu ilaci kullanirken korun diye. Ancak doktor bilir cnm.
(9 puan)
Banada tam tersi korunma hamile kalınca bırak demişti bende bıraktım şimdi ilacı Allaha emanet artık  umarım bir sıkıntı olmaz
(2,793 puan)
Bu doktorlarida bazen anlamıyorum biri oyle diyo biri böyle.
(9 puan)
Hem endokrin doktorum hemde kadın doğum doktorum korunma demişti isterseniz doktor değiştirin sizde
(2,793 puan)
Valla korundum ben 3 ay süt hormonu duzeldi kontrole gittim bnm degerim baya yuksekti çünkü. Sonra artk korunmayı bırakabilirsin ilaci da birak dedi sonra hamile kaldim zaten.
0 oy
(709 puan)
Gebelik normal bi gebelikse bi sorun olusturmaz belki bilmiyorum ama bende bu aci kullanirken gebe kalmiştim gunum gecti diye gittim göğüslerim sizliyodu dostinex verdi 12 gun gecti aradan baska doktora gittim adet olmayinca olmadim dedim kan tahlili yaptı hamilesin sen dedi bana ben de şok oldum tam bi sevinc oatlamasi yasarken kalo atisini dinlemeye gidecegim gune 2 gun kala kahverengi lekelenmem oldu 6+3 teymiş kese boş gebelikmiş bide normal gebelik değilmiş düştü gitti o da ama bu ilaci kullanmadan da prolaktin düşüyor zaten bence hic vücuduna yabanci madde sokma derim bobreklerini de boşuna yorma ben o ilk bos gebeligi dusurdum ikinciye oğlum oldu 19 haziranda adet oldum 24 haziranda babami kaybettim çoklu organ yetmezliğinden 19 hazirandan 1 eylul e kadar adet olmadım ama son adet tarihimden snra bir ay boyunca prolaktinimin yukseldigini hissettim stres sıkıntı çünkü gogsunden de sivi gelince anliyosun snra kendi kendine duzeldi ama bir ay sürdü duzelmesi 19-20 temmuz gibi yeni adet dongum başlamış o ay hamile kalmişim 1 eylulde niye bu kadar gecikti kısır mi oluyorum acaba diye düşünürken bi gebelik testi yaptim aninda cift çizgi inanamadim bile t cizgisi c cizgisinden daha koyuydu doktor son adet tarihimi 19-20 temmuza çekti simdi 25+3 teyim kızım olacak inşallah :)) 
0 oy
(88 puan)
Ben bu ilacı içince 2 . ayımda hamile kaldım. Hamileliğimin ilk 2 haftası hep içmiştim farkında olmadığım için. Doktorum korkma bişey olmaz bebek çok küçük senden çok beslenmiyor şu an demişti. Ama bıraktırmıştı hemen.
(9 puan)
Bende öğrenince hemen bıraktım zaten cevabınız için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.

653,712 soru

3,437,860 cevap

4,271,249 yorum

184,717 üye

...