0 oy
207 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
10 +1 HAFTALIK hamileyim rahim yetmezligim var dedi doktorlar bundan once 2 dusugum oldu bu gebeligimde dikis atilacak kacinci haftada dikis atiliyor erken atilmasi mi iyi yoksa biraz haftalarin gecmesi gerek dr 12 hafta dedi ama neye gore dedi bilmiyorim
Gebelik haftası 10+1

3 Cevap

0 oy
(3,685 puan)
Benim ilk gebeliğim canım. 21. haftamda nişane gibi bir şey gelince direkt hastaneye koştum. 3 cm açılma tespit edildi. 21+0'da acil serklaj dikişi atıldı. Şu an 21+5 olarak hastanedeyim.

Ama 2. bebekte 13-15 arası artırmak iyiymiş. Bebeğin organları oluştuktan sonra anestezi almak daha sağlıklı diyorlar. O nedenle bence biraz ertele. Tabii önce doktorunla görüşüp. Geçmiş olsun. Sağlıkla al inşallah kucağına. İnşallah ben de. Âmin.
(79 puan)
Doktorunuz nasil fark eti nstyle mi yoksa baska bir sekilde mi o zaman dr dedi nstye baglayin hemsireler erken ay olarak erken dediler ve baglamadilar nstye
(3,685 puan)
Maalesef fark edilmiyor. Benim bu haftaya kadar her şey çok güzel giderken bir anda gelişti. Elhamdulillah ki iz geldi, biz de onu dikkate aldık ve hastanede durumum tespit edildi.

Evet, ağır iş yapmaktan, çok uzun süreler ayakta durmak yasak. Enfeksiyon kapmamak için dikkatli yaşamak şart.

Âmin canım. Herkes sağlıkla alsın inşallah kucağına bebeğini.
(3,685 puan)
Acile gidince nst'ye bağlandım. Normalde 32 hafta öncesi bağlanmasa da bağlandım ve bende hiç sancı çıkmadı. Elhamdulillah hâlâ da çıkmıyor. Ama sancısı olanlar da varmış. Hastanede bir kadın 25. haftasında haberinin olmadığı sancılar yaşamış. Mide bulantısı şikayetiyle gelmiş. Tamamen tesadüfen tespit edilmiş. Şu an 3 cm açılma ile 27. haftasına gelmiş, dikişsiz. Dikiş için haftası büyük diye cesaret edilememiş ameliyata. 28. haftayı doldurmak istiyor o da en az. O nedenle takip altında.

Ameliyat olduktan sonra Allah'ın izniyle dikkatli bir yaşam tarzı ile büyük çoğunluk bebeklerine kavuşmuş. Darısı inşallah bize. Âmin.
(79 puan)
Aminnnnnn
(79 puan)
Ya benimde guzell gidiyor sadece kanamam cok oluyor  agri valan olmuyor  kanama olunca dr lar normal diyordu pregostan verip gonderiyorlardi simdiki gebeligimde insalh karsima iyi bir dr cikar Allahtn hep bunu  istiyorum RABBIM SAG SALIM BEBEKLERIMIZI KUCAGIMIZA ALLIRIZ INSALALHHH
-Reklam-
0 oy
(429 puan)
26+6 da acil dikiş atıltı, hiç bir doktor risk almadı tek bir doktor aldı riski haftam ileri olduğu için kese alışıp suyun gelebilme ihtimali vardı ama dikiş olmasaydı zaten suyum her an gelebilecekti. Dikişi o gün attı 3 ay ben genelde yatarak geçirdim 39.haftamda kucağıma aldım çok şükür. Darısı sana inşallah. Yatma konusuna gelince evet yattım gerçekten hiç bir ev işi görmedim ama ben 37.haftamdan sonra ayaklandım sıkılmıştım çünkü bundan sonra gelsede bebek inşallah bir şey olmaz diye hava aldım evin içinde dolandım çamaşır falan katladım. Bebek büyüdükçe aşağı daha fazla baskı olmasına rağmen ayakta 2 hafta geçirmeme rağmen dikişim hala ilk günkü gibi sağlamdı. Demekki başından beri bu kadar sıkmasam kendimi demiştim tabi ama ne olur ne olmaz 
0 oy
(111 puan)
Canım serklaj ne kadar erken atılırsa o kadar iyi 12 ile 16 haftalar arası atılıyor diye biliyorum bende de serklaj var 13. Haftaya girerken atıldı. Şuan 29 haftalık ne dikişlerde ne de rahimde açılma var çok şükür şuan iyi gidiyor bende ilk bebeğimi kaybettim ikinci gebelikte farkettiler ve zaman geçmeden hemen serklaj oldum. Doktorun en iyisini bilir sen ona güven.
(79 puan)
Tskler RABBIM SAG SALIM BEBEGINZI KUCAGINIZA ALIRSINIZ INSALLALHHHH

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 105 göst.
0 oy
7 cevap 175 göst.
0 oy
1 cevap 215 göst.

652,841 soru

3,434,576 cevap

4,267,851 yorum

184,502 üye

...