0 oy
188 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (600 puan)
Kizlar gebelikte tokluk sekerim 182 çıkmıştı doktor diyet yap dedi diyetisyene endokrine gt dede ama ben gtmeden kendim dikkat edeyim dedim sonra baktım hep insulin falan yazıyorlar da acaba insülini ne durumda veriyorlar değere göremi veriyorlar gitmediğim için pişman olmayım merak ettim sizlere sorayim dedim
Gebelik haftası 30+3

2 Cevap

0 oy
(856 puan)
Benim dün belli oldu, şeker yüklemesi sonuçları yüksek geldi. Sonra 3 aylık bı test varmış geçmişe dönük yapılıyormuş onu yaptılar .o normal çıktı . Yanı benimki kesinlikle gebelik şekeri olduğu söylendi. Acilen insülin ve diyet başladı. Çünkü bebek kaybida olmak üzere pek çok sıkıntı oluyormuş. Ölçüm aleti de aldık yemeklerden önce ve sonra ölçüp yazicam akşam hemşireye göndereceğim oda dr.a iletip bana insülin i nekadar yapacağımı bildirecek. Zor bir süreç ama bebeğim için değer. 3.5 ay devam edecek .Doğuma giderken ebeye söylenecek doğumdan sonrada ölçümler devam edecek. Normale döner dönmez insülin kesilecek. Uzun oldu ama bende durum bu.
(600 puan)
Çok teşekkür ederim aciklamaniz için o zmn bende diyetisyene gideyim sagolun
-Reklam-
0 oy
(5,249 puan)
O bölüme  gidince sana bir diyet listesi verecekler  1 hafta kndin evde bakacaksın kan değerlerine. Tekrar doktora gidince o karar veriyor insülin e ekmek pirinç den uzak dur  bn öyle yapmıştım  sonradan normale döndü.  
(600 puan)
Anladım çok teşekkür ederim aciklamaniz için o bölüme gideyim o zmn
(5,249 puan)
Fakat beni dahiliye onlarda diyetisyene yollamislardi  endokrn  ne alaka acaba
(600 puan)
Onu bende anlamadim şekerle endokrinn alakası neki acaba

İlgili sorular

652,561 soru

3,433,527 cevap

4,266,621 yorum

184,429 üye

...