0 oy
176 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
Selam kızlar 16- 17 haftalık hamileyim. Bir haftadır Adet sancısı gibi ağrım var. İki gündür daha da şiddetli sanki. Bilmiyorum gaz sancısı mı yoksa bebekten dolayı mı. Bu arada adet günüm 6 si oluyor. Yaklaştı diye mi böyle sizde de böyle ağrı çeken var mı? Fitil koyuyorum ama o da işe yaramıyor.  Ama lekelenmem falan yok çok şükür sadece ağrı.

Bu haftalarda böyle ağrı çeken oldu mu. Doktor kontrolüme daha 15gun var. Sizce erken mi gitmeliyim? Size sorayım dedim. Yaşayan varmı böyle aranızda ve doktorunuz ne dedi?
Gebelik haftası 16-17

2 Cevap

0 oy
(551 puan)
Şiddetli geçmeyen ağrı varsa Dr a gidilmeli..herkesin hamileliği farklıdır sen adet ağrısı çekersin o adet ağrısı sanat ama.kasilmadir..dr u dinleyin
-Reklam-
0 oy
(134 puan)
Aynılarını her adet döngüm yaklaştığında yaşıyorum doktorum eğerki lekelenme veya kanama yoksa çok normal dedi şuan 21. Haftadayım halen yaşarım gaz sancısı da oluyor arada sıkıştırıyor bol bol su içiyorum ve gazı alacak besinler tüketmeye çalışıyorum . Mesela laktoz bende gaz yapıyor laktozsuz süt içiyorum . Bu tarz şeylere dikkat edersen hafifler inşallah zamanla . Yinede aşırı siddetli olur ve 5 dakikada bir giren sancılara dönerse doktora git onlar erken doğum belirtisi oluyor .
(13 puan)
Siz böyle yazınca rahatladım biraz. Korktum sancım olunca ama gaz sancısı ve adet dönemim diye ondan bence. Çünkü kontrole gittiğimde hiç bir sıkıntım yoktu ve de eğer bir şey olsaydı her halde leke falan olurdu.
(134 puan)
Şuan nasılsınız ya peki , ağrılarınızı takip etmeniz lazım inşallah geçmiştir
(13 puan)
Dün gece çok 5te falan ağrıdan uyandım uykudan. Adet sancısı gibi ağrı çektim sonra geçti. Bugün iyiyim düne göre. Ağrı var doğru ama iyiyim. Gaz sancısı içimde sanki baloncuk var gibi. Sanki gaz çıkmak istiyor da çıkamıyor gibi bir ağrı.
(134 puan)
İnşallah hayırlısı olur ama bu kadar uzun süre adet ağrısı olması normal mi bilmiyorum her hamilelik farklıdır ama benimki maksimum 2-3 gün sürüyor normal adet dönemi gibi sonra geçiyor belki sizinki gaz sancısıdır ya da farklıdır bilemedim şimdi . Endişelendirmek de istemiyorum sizi inşallah güzel sonuçlar alırsınız
(13 puan)
Şükür bugün daha iyiyim. Her halde kötü bir şey olsaydı bir belirtisi olurdu. Bendeki evet gaz sancısı muhtemel. Allah hər kese yardımcı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 262 göst.
0 oy
17 cevap 598 göst.
0 oy
6 cevap 374 göst.
0 oy
8 cevap 564 göst.

648,350 soru

3,417,303 cevap

4,248,065 yorum

183,276 üye

...