0 oy
81 göst.
Tüp Bebek kategorisinde (31 puan)

Aranızda vajinalden iğne ile kist boşalttıran oldu mu? Ben pcos hastasıyım tüp bebeğe başlayacağım ama tam 2 aydır adet olmuyorum. Adetin 40.günü doktorum tarlusal vermişti bitirdim 15 gün geçti adet olmadım bugün kontrole gittim ve 40.günden sonra bir yumurta büyümüş çatlamamış kist olmuş. Doktor cumartesiye kadar hala adet olmazsan iğne ile kistin içini boşaltıcam dedi. Nasıl bir işlem bilgisi olan var mı?

1 cevap

0 oy
(1,275 puan)
Bilgim yok ama kistiniz çok mu büyük? Maalesef bende polikistik overliyim. Bebek için tedaviye gittiğimde ara ara kist oluyordu. Adet söktürücü ile atılıyordu. Tekrar mi kullansaniz acaba? 
(31 puan)
büyük bir kist değil basit fölikül kisti ama adet gecikmemi ona bağladı doktor çünkü hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım. evet aslında adetle atılıyor bu kistler ama sanırım daha fazla zaman kaybetmek istemedi 1 aydır tüp bebeğe başlamak için uğraşıyoruz çünkü. 2 haftadır adet ağrıları çekiyorum ama gelmiyor.
(1,275 puan)
Ahh ahh ben bir buçuk yıl bekledim maalesef. Tam tüp bebeğe başlayacaktık ki pandemiden dolayı tüp bebek merkezi kapandı. 10 ay kapalı kaldı. Daha sonra ben 3 ay adet olmadım. Sonra olunca tedaviye başladık yumurta gelişmedi iptal oldu. Sonra tekrar başlayacaktık kist oldu iptal oldu. Ama çok şükür şimdi 22 haftalık ikizlere hamileyim. Darısı size olsun inşallah. Beklemek çok zor sanki hep bir sorun çıkacak gibi geliyor ama eninde sonunda oluyor merak etmeyin. Polikistik overin tüp bebekte başarı şansı çok yüksek.
(31 puan)
kesinlikle yaşamayan anlamaz 2 senedir anne olmayı bekliyorum. ben 2 kez klomen tedavisi gördüm ve ikisinin arasında 6 ay var çünkü olmayınca hemen kaçıyordum istemiyorum diyip stresine dayanamıyordum. şimdi tüp bebeğe başlayacağız kasımın sonundan beri doktor kontrolündeyim bu defa da adet olmuyorum ayrı bir stres. yine bırakasım geliyor ama bu defa sabrediyorum rabbim sınıyor belki de çabalamam gerek sabretmem gerek. sizin çabalarınızın sonu çok güzel sonuçlanmış inşallah darısı başıma sağlıkla kucağınıza alın evlatlarınızı. :)
(1,275 puan)
Amin inşallah teşekkür ederim. Ama pes etmeyin. Boş boş beklemek daha çok yıpratıyor insanı. Tedavide en azından biseyler için çabalamak iyi hissettiriyor. Kötü düşünmeyin. Hiç yumurtası olmayan kadınlar var. Biz polikistik overlilerde fazla fazla yumurta oluyor. Bu tedavi için büyük bir şans. Defalarca tüp bebek tedavisine rağmen hamile kalamayanlar var. O daha zor emin olun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 129 göst.
2 Ağustos 2021 Hamile Kalamama kategorisinde Aylin0909 (22 puan) sordu
0 oy
0 cevap 44 göst.
25 Şubat 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sedaeymen (27 puan) sordu

654,391 soru

3,440,367 cevap

4,274,066 yorum

184,892 üye

...