0 oy
441 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (369 puan)
Kızlar uygulamaya göre 8+1 bugün doktora gitrim kese gelişmiş yolk sac ta gözüküyor dedi bebeği görmek   için 1 hafta sonra çağırdı haftaya görmemiz lazım dedi. Haftasına göre normal mi diye sordum ona takılma önemli olan ultrason haftası dedi sizce yolk gözükmesi iyi biseymi siz ne zaman gördünüz.  
Gebelik haftası 8+1

2 Cevap

0 oy
Karindan ultrason ile mi bakti ?
(369 puan)
Karından baktı daha net olması için vajinal baktı
Yolk kesesi kötü bir şey değil tam aksine embriyonun yani bebeğin olduğunun göstergesi.  Erken evrede zaten önce kese sonra yolk kesesi oluşur yolk kesesi bebeğin kan ihtiyacını giderir gelişmesi için oluşur bebek gelişince yolk kesesi kaybolur ve artık ultrason da bebeği zaten net bir şekilde gorebilirsiniz . 10.haftada bebeğin yüzünün belirginlesmesi ile kaybolmaya başlar yani şuan bence gayet iyi durumdasiniz kalp atislarini ne zaman duydunuz ?
(369 puan)
Henüz bebeği görüp kalp atışlarını duyamadım kese ve yolk sac olusmus dedi bunun için haftaya pazartesi görmemiz lazım bebegi dedi tekrar çağırdı Ben de uygulamadaki haftayı baz aldığım için 8 +1de ortalama gözükmesi lazımdır diye düşünüyorum kendimce ama doktor Ona takılma dedi O yüzden kaygılıyandım tabi Ama bekleyeceğim bir hafta daha ins gözükür bir sonraki muaynemde.
Siz doktoru dinleyin en iyisini o bilir sonuçta herkesin döllenme zamanı değişiyor inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız:)
-Reklam-
0 oy
(216 puan)
Canım yolk kesesi gördükten 1 hafta sonra hem bebeği hem kalp atışını duydum tam 6 haftalıkti bebek
Eğer sağlıklı Bi gebelikse bende pazartesi günü tam 6.hafta basinda oluyorum bakalım görünecek mi
(369 puan)
Inşallah bende haftaya duyabilirim teşekkürler
(216 puan)
İnşallah canım güzel haberlerle gel inşallah

İlgili sorular

648,405 soru

3,417,536 cevap

4,248,276 yorum

183,291 üye

...