0 oy
1,078 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (409 puan)
Ben 3 yıllık evliyim ve 5.ayında hamile kaldim dis gebelik ameliyati oldum.Sonrasinda hep bir bebek sahibi olma iç güdüsü içine girdim ..Her ay adetim gelmeden test yapmamın haddi var hesabi yok ..O çift çizgiyi görebilmek icin testi on acidan bakmisimdir belki..Sonra adet olunca hep husran..Gecen ay hormon tahlilleri yaptirdim rahim filmi çektirdim tibbi anlamda hiç bir sorunumuz yokken doktor isiniz Allaha kalmis dua edin dedi..Bu yaz asilama ya da tup bebek dusunuyorduk..Umudum tamamen yok olmustu.Bu ay hamile olduğumu erken gebelik testiyle adetime 6gun kala öğrendim ve mutluluktan oturup dakikalarca ağladım.. Suan 5haftalik olucam ve hala inanamiyorum.. Diyecegim o ki umudunuzu hic bir zaman kaybetmeyin ..Allah isteyen herkesin kucagini bos bırakmasın inşallah..Size sorudan ziyade mutluluğumu içimi döktüm..Uzun oldu hakkınızı helal edin
Gebelik haftası 4+6

12 Cevap

0 oy
(29 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

-Reklam-
0 oy
(2,002 puan)
amin can cok dolumsundum ağladim inşallah sağlicaklar kucağina alirsin bebeğini
(409 puan)
Amin inşallah yazarken bende ağladım bazen aklima hamile olduğum gelir yine ağlarım hamileligim ağlayarak geçecek sanirim :)
(2,002 puan)
sağlikli doğar inşallah
0 oy
(3,782 puan)
Canım çok sevindim seninn için Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)  şimdi bol bol dinlenme ve beslenme zamanı annesi ilk üç ay çok önemli malum :) 
0 oy
(424 puan)
Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(409 puan)
Amin inşallah sağolun bayanlar Allah razi olsun
0 oy
(441 puan)
Allahım analı babalı büyütsün bişeyi merak ediyorum dış gebelik  nasıl anladınız
(409 puan)
Hamile olduğumu öğrendim ertesi gün büyük bir kanama başladı..Direk acile gittim..Doktor ultrasonda keseyi ve bebeği göremedi alttan muayene ile anladi..Direk ameliyata alindim
0 oy
(145 puan)
Tebrik ederim canım inşallah sapasağlam alırsın bebeğini kucağına. Seni anlıyorum ben yeni evliyken bir yıl hiç hamile kalmadım her ay adetim 10-12 gün gecikiyordu her defasında test yapıyordum tek çizgi çıkıyordu umutumuzu kaybetmiştik doktora gitmeyi planlaşdırıyorduk eşimle bir sene sonra beklemediğimiz anda hamile kaldığımı öğrendik mutluluktan bende ağlamışdım. Allahıma çok şükür 4 yaşında kızım var şuan ikinci kızıma hamileyim 5 aylık benden mutlusu yok:) 

Ablam 7 senedir evli çocuğu olmuyor. Allah'ım tüm bebek hasretinde olan ailelere en hayırlı bebeği kısmet etsin inşallah.
0 oy
(110 puan)
Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin insallah canım 
0 oy
(2,038 puan)

sağlıkla gelsin fındığın :)

0 oy
(101 puan)
Sanki kendi hayatimj okudum. Her ay defalarca test ve husran. Hatta ayna karşisinda karnma bi seyler koyub bakiyordum acaba hamile olsaydim nasil gorunurdum ve aglardm. 3yil gecdi. Ve simdi 6haftalik hamileyim. Tamda umidi kesmisken. Hic bir tedavi olmadan. Kendiliyinden supriz yapti biize. Allah sag salim kucagimiza almayida nasib etsin. Anne olmaya layik anne olmayi isteyen guzel kalpli kadinlarada kismet olur insallah
0 oy
(135 puan)
Hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla doğur bebişi. Darısı bana 5 yıl bitti evliyim 3 ay önce hamile kaldım ama kimyasaldı maalesef. Buay geciktim 2 gün ama henüz adet olmadım idrar testinde saatler sonra çizgi çıkıyor bilmiyorum 35 günde 1 adet oluyorum ama bugün 37.günüm bakalım pek umudum yok doğrusu artık Çok yoruldum her ay test yapmaktan bıktım yani. 
0 oy
(558 puan)
Sağlıkla kucağınıza alın insallah çok sevindim sizin adınıza Allah hiçbir kadının kollarını boş bırakmasın insallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 535 göst.
9 Ağustos 2021 Hamilelikte Testler kategorisinde Emire oskay (11 puan) sordu
0 oy
3 cevap 175 göst.
30 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde Zmrcs (11 puan) sordu
0 oy
10 cevap 216 göst.

651,232 soru

3,428,193 cevap

4,260,704 yorum

184,068 üye

...