0 oy
423 göst.
Doğum kategorisinde (23 puan)
kapalı
merhaba hanimlar doğum esnasında özellikle devlet hastaneleri icin soruyorum doğum esnasinda maske takiliyormu ve sancı gelip acilden gidince covid testi yapılıyormu yardımcı olursanız sevinirim 
Gebelik haftası 36+6
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(577 puan)
Acilden girdiğin için test yapmıorlar ama maskeyi bilmiorm çok fazla önemsemezler heralde takıp takmadığına 
(23 puan)
merak ediyorum ya takılıyorsada nasıl olacak nefes alamam ikinamam allah yardımcımız olsun
-Reklam-
0 oy
(767 puan)
Bir hafta hastanede kaldım acilden girmiştim annemdr yanımdaydı babamla esimde sürekli odadaydi :) kimsede pek umursamadı tek kişilik oda  test asi filan kimse sormadı ;) ayrıca sancı çekerken ki iki gün boyunca suni aldım kimse maske tak demedi dogurruken de sadece sancı odasından kendi odamıza giderken kendim taktım ;)
(23 puan)
devlette tek odalar varmı ve ziyaretçi kabul ediyorlar mi
(767 puan)
Yani devlet dediğim şehir hastanesiydi canım. Sancı odası ve dogurdugum oda aynıydı orda tektim sadece ( Covid kuralları tek orda geçerliydi en çok lazım olunan yerde)
(23 puan)
memnunmusunz iyi davraniyolarmi
(767 puan)
Canım ben çok memnun kaldım özelde doğuracaktım normalde ama ozeldeki ebelerin gördüğüm tavrı filan hiç hoşuma gitmedi birde bir arkadaş şey demişti özel haftada iki üç anca dogurrtur devlet günde en az 10 kişi dogurtuyor dedi eli pratik daha bilgili olurlar dedi ne bileyim çok mantıklı gelmişti birde gittiğim özelde sezeryana çok meyilliydi doktor o yüzden gitmek istemdim.  Doğumdan sonra biraz sağlık sorunum vardı o yüzden fazla kaldık o zmanda çok iyidi suni sancı alırken de ;)
0 oy
(54 puan)
Ben geçen sene dogum yapmıştım o zamn kimse bana maskeni tak falan demedi sadece odaya çıkarken kendim taktım şuan da 34 haftalık hamileyim nasıl olucak bilmiyorum devlette dogum yapicam bende
(23 puan)
saglikla kavuşalım insallah
(54 puan)
Inşallah

654,637 soru

3,441,367 cevap

4,275,219 yorum

184,950 üye

...