0 oy
232 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (83 puan)
Anneler sorum başlıkta sizdede böyle bi durum yaşayan oldu mu açıkçası çok tedirgin oldum..
Gebelik haftası 21+2

2 Cevap

0 oy
(1,141 puan)
Bize de aynı şeyi söylediler hatta korkuttular da. Başka bir bulgu yoksa hiçbir şey ifade etmezmiş. Ben de detaylıya erken gitmiştim. Kalp vücutta en geç tamamlanan organmış. Ancak oluşuyormuş. Gittikçe küçüldü ve yok oldu parlaklık. Kalbi oluşumunu tamamlamış yani. Hiç korkmayın. Zehir etmeyin kendinize. Bir kaç hafta ne çektik. Çok korktuk. Ama doktorun bize bunu söylemesi gerekiyormuş meğer. Söylemedi , biz de her gördüğümüze duyduğumuza inandık. Her kontrolde kalbindeki parlaklık ne durumda diye sorun. Her gittiğimde daha da küçüldü ve artık yok. 
(83 puan)
Rabbim tüm annelerin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin  bende şimdi çıktım doktordan doktor böyle bişey diyince baya korktum gözlerim fln doldu inşallah bir şey olmaz ..
(1,141 puan)
Bize direkt engelli mualemesi yaptı ve umrunda bile olmadı. İkili testler falan her şey çok güzel çıkmıştı. Umursamaz umursamaz belki olabilir dedi. Başka doktorlara gittik. İçimiz rahat etti. Parlaklık da geçti çok şükür. Hiç korkmayın takip edin.
-Reklam-
0 oy
(599 puan)
Benim arkadaşıma da 21. Hafta detaylı ultrason da söylediler bunu kız kendini yedi tüm hamilelik boyunca. Doğum yaklaştıkça küçüldü ve doğduğunda hicbirsey kalmadı. Çok yaygın bir durum o parlaklık. Ya doğmadan ya da doğduktan sonra kayboluyor. Tek başına bir sorun teşkil etmiyor 
(83 puan)
İnşallah geçer bide sigara kullanan biriyim ne yaptıysam bırakamadım kendimi suçluyorum sürekli :(
(599 puan)
Benim arkadaşım sigara kullanmıyor normlade de kullanmiyordu zaten . Sadece  Sigara ile bagdastiramayiz ama bu size vesile olur belki bırakmanız için. Kendiniz ve yavrunuz için. Sağlıkla gelsin inşallah
(83 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun

652,528 soru

3,433,385 cevap

4,266,483 yorum

184,417 üye

...