0 oy
644 göst.
Doğum kategorisinde (56 puan)
Hanımlar benim iki tane üniversiteden sırt çantam var geniş ve şık içine bebek eşyaları sığar illa bu klasik bebek bakım çantalarından almam gerekli mi? Gözlü, termoslu vs. Nasıl çanta tavsiye edersiniz?
Gebelik haftası 21

5 Cevap

0 oy
(929 puan)
Yok be kullan gitsin.
-Reklam-
0 oy
(737 puan)
İlk gebeliğimde almıştım çok da kullanışlıydı. Onlar genelde bol gözlü termoslu falan oluyor zaten. Simdi ikinci bebeğimi doğurdum dışarı pek çıkmayacağım için almadım bu sefer normal sırt çantası kullanıyorum ama bebek çantası kadar kullanışlı değil. Sık dışarı çıkacak olsaydım bir tane daha alırdım kesin. Benim çok işimi gördü canım 
0 oy
(1,779 puan)
Sığacaksa herşey kullan tabi almaya ne geek var 
0 oy
(466 puan)
Bebek çantası almak şart değil . Çantaların kullanisliysa ne gerek var ki . Bu arada şu uyarı verenlerde bi acayip . Uykusuzluktan sacmalamissin ne demek ya :) sabah sabah güldüm . Uyarı veren arkadaş uykusuz galiba . Gayet normal ve doğal bir soru yani :)
(3,235 puan)
Herkese uyarı verme hakkı verilirse böyle olur tabi.
(466 puan)
Adminlerin bir de kapatma sebeplerine ne demeli . Cinsiyet konusu özellikle kapatılıyor . Sanki hamilelikle alakalı değilmis gibi ..
(3,235 puan)
Cinsiyet konu dışı sohbette sorulabiliyor, o konuda haklılar bence, burası daha çok ciddi soruların sorulduğu sağlıkla alakalı bir yer.
Ama uyarı verirken de biraz haklı ve doğru üslupla  vermek gerekiyor bence.
(466 puan)
Hamile soru cevap platformu olduğuna göre her konu rahatlıkla sorulmalı bence. . Üslup çok önemli mesele . İnsanlar burada merak ettiklerini soruyorlar. Bazen öylesine acımasızca aşağılayıcı dille uyarılar var ki . Ben burdan utanıyorum. Bir söz var ya hep aklıma gelir Akıl fukara olunca dil ukala olurmuş diye . .İnsanlar burda birbirni görmüyorlar diye böylesine ifadelerde bulunmak karakter meselesinden başka birşey degil .
(3,235 puan)
Üslup önemli gerçekten. :/
0 oy
(647 puan)
Zaten aynı okul çantası gibi sadece termos bölümü var Bi işe yarayacağını sanmıyorum ben o bölümün ama evde çantam yoktu ben aldım okul çantası bile olur hatta yumuşak okul çantaları var ya onlar daha, rahat taşıma açısından :) 

651,838 soru

3,430,537 cevap

4,263,150 yorum

184,232 üye

...