0 oy
653 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (20 puan)
(6+4) Uyurken sol tarafıma biraz meyilli uyumusum sonra karnima bir sanci girdi bulantilarim cok oluyordu kesildi cok korkuyorum sizce bebeğe bise olmus mudur 
Gebelik haftası 6+4

5 Cevap

0 oy
(3,235 puan)
6. Haftada istediğiniz gibi uyuyabilirsiniz sıkıntı olmaz.
-Reklam-
0 oy
(247 puan)
İnşallah  birsey  olmamıştır  cnm korkma ilk 3 ay sorun yok diyorlar  mide bulantısı  ara ara  değişebilir  bazen çok bazende az olabilir  endişelenme  cnm
0 oy
(27 puan)
Canim benim bu gebeligimde 6 haftalikken kizim elindeki terligi bir firlatti tam karnıma geldi nasil canim acidi aglamaya basladim kesin bebege bisey oldu diye doktora danistim. Bu haftalarda daha bebek bile dogru durust yok nokta kadar. Onu suyu kesesi korur korkma hic kanaman felan yoksa dedi. Kanaman ve devam eden agrin yoksa endiselenme.

Yalniz küçük bir uyari eğer bulantilarin bir hafta sonra felan hala yeniden baslamadiysa bi doktora görün. Çünkü ben bu tarz da bi durum yasadim. İlk gebeligimde çok bulantilarim oluyordu. İkinci de 1-2 hafta oldu sonra birden kesildi. Tek uykum geliyordu baska hic bir hamilelik alameti yoktu. Sonra taa 10. haftada hastaneye gittim bir de ne öğreneyim 6. haftada kalbi durmus karnimda 1 aydir ölüymüş farkinda degilmisim.

simdi yeniden hamileyim yine 3 ay bulantı yaşadım. Tabi kimisi hic yasamiyor kimisi ara ara yasiyor seninki öyledir büyük ihtimalle.
(962 puan)
Benim şimdi bulantım filan yok baya 4,5 günden beri bı sorun varmıdır 10+4 uz
(27 puan)
Bulantı herkeste olmak zorunda degil. Ben ilk gebeliğimde çok bulanti yasadigim icin ikincide hic yasamamak anormaldi. Ama inanin ilkinde yaşayıp ikincisinde yasamayan da çok.oluyormus her bebek ayri. Kaldi ki siz 10. haftaya gelmissiniz normalde de.artik yavas yavas kesilir bulantı. Korkulacak bisey yok.
(962 puan)
İkinci gebeliğim ilkinde hiç yaşamadım bende ama bunda baya yaşadım ve şu aralar kesildi içimde de korku var ister istemez bisimi oldu diye teşekkürler bu arada
(20 puan)
Teşekkür ederim biraz rahatladim kanama falan yok mide bulantim oluyordu herhalde korkunca birden bire kesildi
0 oy
(27 puan)
Bir de zaten hamilelere önerilen pozisyon sola dönerek uyumak. Ki bu tavsiyeyi de 5 aydan sonra yapiyorlar. Öncesimde nasil uyursan uyu. Bu riskli yanlis bisey degil. Agri da arada girebilir geçtiyse sorun etme. Bulantı da kiminde hic olmaz. Boşuna kendini strese sokma bence.
(20 puan)
İste sol tarafa uyurken biraz daha meyillenmisim agriyla uyaninca korktum bebege bise oldu mu diye sabaha kadar uyuyamadim
0 oy
(134 puan)
Daha bebek bile yeni oluşuyor canım hicbisey olmaz uyku pozisyonundan dolayı, ben o zamanlar hep yüzüstü uyuyordum. Şimdi bile 30 haftalik olduk geçenlerde neredeyse yüzüstü uyandim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 579 göst.
0 oy
4 cevap 742 göst.
0 oy
6 cevap 477 göst.

654,290 soru

3,439,994 cevap

4,273,672 yorum

184,868 üye

...