0 oy
512 göst.
Doğum kategorisinde (11 puan)
Cuma doktor doğum dedi ama iki gündür sanirim sezeryan korkusu ve heyecan sardı uyuyamiyorum . Panik atağim azdı sanirim nefes alamiyor gibi hissediyorum uyurken nefessiz kalıyormuş gibi hissediyorum. Ne yapacağım bilmiyorum uykum var uyuyamiyorum.
Gebelik haftası 36

8 Cevap

0 oy
(321 puan)
Bizimde pazartesi ya da salı günü sezeryan kabuslar görmeye başladım artık çok normal korkmamiz herkes korkuyor sonuçta ilkkez böyle bsy yaşıcaz böyle düşününce biraz daha rahatlıyor insan burdan biseyler pek okumayın inşallah sağlıkla alırız bebeklermizii kucağımıza :)
(11 puan)
Amin inşallah senindemi ikiz
-Reklam-
0 oy
(418 puan)
Arkadaşım illa ki heyecan olur. Bunlar güzel heyecanlar. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizde 33+3 olduk son 3 haftamız kaldı. Ama ne kadar çok dinlenebilirsen dinlen bebisler doğunca çok yoracaklar seni
(11 puan)
Inan uyuyamiyorum delirmeye az kaldi sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor ben kendim doğuracağım burada anlamadim bu kadar kötü Neden oldum diye
(418 puan)
Stres heyecan var. Iki bebek birden olacak illa ki bakımını uyumasını düşünüyorsun arkadaşım   birde ilk doğum olacaksa ondandır. Kızımda bende senden farksız değildim. Şimdi ikizler olacak üçüne nasıl yeteceğimi düşünüyorum. Ama  boşuna strese sokuyoruz kendimizi Rabbim yardımcı olur inşallah bi kolaylık verir.
0 oy
(170 puan)
Bende cuma günü yapcam ikinci sezeryanımı . ilk olamdığı halde bende korkuyorum ama ilki çok güzel geçmişti çok memnun kalmıştım o halde bende korkuyorum yani bu annelik iç güdüsü çok fazla sıkmayın kendinizi biliyosanız açın Kuran-ı Kerim okuyun sizi çok rahatlatır sağlıkla kucağıma alalım inşAllah yavrularımızı :)
(11 puan)
Amin inşallah teşekkür ederim.
0 oy
(1,528 puan)
Bebeklerinize kavusacaginizi düşünün   :) Sezeryan vs önemli değil. Önemli olan kavuşmak 
(11 puan)
Öyle tabi ama işte dışı bu yaşadıklarım suan
(11 puan)
İstem  dışı bu yaşadıklarım şuan
0 oy
(289 puan)
Neden normal denemiyorsunuz bekleyebilirsiniz bebekleri 
(11 puan)
Benlik bir durum değil doktor sezeryan dedi. Ikiz gebeliklerde normal doğum riskini alamayız dedi.
(1,528 puan)
Bence de hiç normal diye riske girmeye gerek yok
0 oy
(344 puan)
Aynı durumdayım. Panikliyorum korkuyorum stresliyim. Allah yardımcımız olsun. 
(11 puan)
Amin sanirim doğuma kadar böyle stresli olacakgim gecmiyor çünkü
0 oy
(164 puan)
Aynı durumdayım benimde yarın sezeryan olacak. İlk hamileliğim çok korkuyorum, stresliyim. Herkes kötü kötü şeyler anlatıyor iyice panikletiyolar insanı. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlere kavuşmayı nasip etsin inşallah. 
(11 puan)
Amin inşallah doğum oldumu nasilsin?
(164 puan)
Sabah 8 de girişim yapılacak
0 oy
(75 puan)
Bıse sorcam benimde szrryan da haftaya cuma alıcak bana sadece gün verdi kacta gıdıcem ne yapıcam ne edıcem demedi nasıl olcak napucam ben devlette yapıcam 
(418 puan)
Hadi hayırlısıyla gelsin bebisler inşallah
(75 puan)
Bana kimse bıse demedi yz
(11 puan)
Teşekkür ederim.
(11 puan)
Sen git doktorla bir görüş bence
(164 puan)
Ben özelde yapacağım gün verdi sabah 8de yatışım yapılacak test anestzi vs hiçbişey demedi. 8dr gel 9- 9.30 gibi alırım dedi.

İlgili sorular

652,962 soru

3,435,050 cevap

4,268,337 yorum

184,538 üye

...