0 oy
378 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (33 puan)

Tüm anne adayları.. Merhabalar! 26 haftalık hamileyim ve son 3 haftadır kızımla konuşuyorum :) Gün içerisinde neler yaptığımızı, kimlerle beraber olduğumuzu anlatıyorum. Özellikle onun en kıymetlimiz olduğunu ve bir araya gelince yapacaklarımızı sıralıyorum. Ben anlattıkça kızım tepki veriyor. Bu duruma hem şaşıyorum hem de mutlu oluyorum. Peki siz nelerden bahsediyorsunuz? Yavrularınızdan nasıl tepkiler alıyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim..

Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(54 puan)

Bende bugün 26haftalik hamileyim paşam olacak Allahın izniyle bende sürekli konuşuyorum ve konusmalarima tepki veriyor çok şaşırıyorum aynı zamanda çok mutlu oluyorum ..Allahım hepimize sağ salim kavuştursun yavrucaklarimizi

(33 puan)
Eşimi konuşturmaya çalışıyorum. Annesine karşı dolduruyor şuan kızını :)
(1,322 puan)
Babalar demekki hep ayni ;) bizim babamizda aynisini yapiyor sen annenle ablana cekme onlar bana cok cektiriyor sen bnden taraf ol seni erkek gbi yetistreym dio falan :)
Aaaa cidden aynı laflar.. Sen annen gibi beni yorma falan diyor :) Lakin kızım anası kılıklı.. Ona bişey alınınca yada odasına bişey yapılınca içerde sevinç dansı ediyor :)
(1,322 puan)
:)) anasi olacaklar tabi... bzmkide evde 3 kizla bas etmek zor olacagi icin dolduruyorda dolduruyor ama tabi kime cekeck ablayla anne varkn babaya degil ya
Aaaa :) muthis bir yasam. Darisi bize olsun. 1 dim kendimi klonladim 2.geliyor.. Cogalarak bu beyleri egitmeyi ehlilestirmeyi planliyorum ;)
-Reklam-
0 oy
(379 puan)

Ben 23+1 pek konusmafim oyle :) arada kipirdandikca konusup seviyorum gobegimj o sekilde yani.  Ama kendimehafta hafta gebelik defteri almistim hamile oldugumu ogrendigim gibi o gunden beri istikrarla kizima yaziyorum tum hislerimiz yasadiklarimi....

Sizinki de cok ozel olmuş.  Allahin izniyle bir gun gelecek kizlarimiza belki de dugunlerinde verip hayatlarinda alacaklari en guzel ve ozel hediye hediye olarak paha bicilemez birsey vermis olucaz :) insan simdiden bunlari dusunemiyor bile ama hayali bile cok heyecanli farkli :)) o zaman doguma kadar yazmaya devam ;)
Benim son 100 gun tahmini gorunen.. Senin ne kadar kaldi canim? 100 guncuk daha dokturecegiz :)
118 gun benim de hemen hemen ayniyiz desenize :) 23+1 im bugün. Bi kac ay sonra dogum odakli yazariz artik :)
Masallah... Dogsun da kucagimiza alalim diye basliyoruz ve kizlar evlenirken o defteri hediye ediyoruz..hayali bile muthis. Ben bir de sag elimle seviyorum onu. Enerji sagdan gecer diye. Babasiyla ben ust uste koyup ellerimizi seviyoruz. Babasi offf yine annen cok konustu deyip 2 dk sonra cekiyor elini, o ayri :)
Bizimki de oyun oynuyor biz elimizi koyuyoruz o duruyor cekiyoruz vuruyor cogunlukla böyleyiz:) neyse daha buyucez nasilsa tekmelerini daha cok duyucaz insallah vakti saatinde gelsinler de doguma kadar daha zamanımız var ;)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 776 göst.
0 oy
12 cevap 574 göst.
1 Aralık 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Balkızannesi❤️ (397 puan) sordu
0 oy
0 cevap 194 göst.

649,988 soru

3,423,311 cevap

4,255,197 yorum

183,702 üye

...