0 oy
838 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (344 puan)
kapalı
Kızlar eşim askere gitmişti annem de o dönem yanıma geldi kalmaya. Eşim de tam tersine annesinde kalmamı istiyordu ben de uçak biletini almış bulundum öncesinde çünkü bir şey demedi sen bilirsin demişti. Neyse annem doğum olsun bir süre daha kalırım giderim diyor. Ama şu süreçte eşim burnumdan getiriyor her şeyi. Annen şöyle yaptı annen kumandayı aldı annen benim koltuğuma oturdu kalkmıyor annen şuna dikkat etmiyor annen şunu yapmıyor annen abini övüyor.. . Annemle yan yana oturuyoruz sürekli mesaj olarak bunları yazıyor. Kafayı yicem artık. Sürekli sürekli. Son haftamdayım bu hafta sezaryen Olcam annem de rahatsızlanıyor sürekli doktora götürmek zorundayım bazı tahliller var doğumdan sonra olsa olmaz mı diyorum annrm de illa olmaz diyor  burda elin memleketinde benden başka kimsesi yok memlekete gitse şuan gidemez. Tahlil günü için  verdikleri tarihte 20 günlük bebek olacak kucağımda Kafayı yemek üzereyim artık. 
Gebelik haftası 38+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(61 puan)
Sonuna kadar okudum şu an en çok sizin anlayişa ihtiyaciniz var tabiki Allah yardimciniz olsun bide en son haftalardasiniz kolay bi durum deyil tabi.. Ama sonucda anneniz misafir kaliyor ama eşinizle bunu konuşmaniz lazim bence konuşubda sizi ne kadar uzdugunu anlatirsaniz insAllah farkina varir yaptiginin ve daha anlayisli olur 
(344 puan)
İşte hamileliğim den bir şey anlamadım son haftamdayım arada olan bana oluyor hala. Evin tüm işlerini ben yapıyorum karnım burnumda eşim annemin yaptığı işleri beğenmiyor ben yapıyorum bu sefer söyleniyor annen oturuyor kalkmıyor diye. Annem de TV nin başından kalması gelmiyor. Sıkılıyor haklı olarak bir yere çıkamıyoruz ama onda da anlayış yok. Eşim desen öyle anlayış sıfır.
-Reklam-
0 oy
(535 puan)
Çok sakin ol, söyle eşine kendi annesini de çağırsın da konuyu kapatsın bence. Burda tek ayıp eşinin yaptığı, ne yani onun annesi geldiğinde sende mi öyle yapıp onu üzeceksin böyle. Hem sen şuan hassassın bunu sana yapamaz ya yapamaz.
(535 puan)
Allah alllaaaahh.. Niye böyle yapıyor ya, peki gün içerisinde davranışına yansıyor mu sana kötü davranıyor mu, yada ilgisiz davranıyor mu?
(344 puan)
Annem yokken bana karşı melek güya. El üstünde tutuyor. Kendisi de diyor zaten annenin hareketlerini görünce sinirim bozuluyor diye. Kimse kimsenin istediği gibi olamaz ki.
(535 puan)
Tabiki olamaz, eşin resmi ve stresli bi yerde mi çalışıyor onun da mi stresi var bide seninle vakit geçiremiyorum falan diye de anneni suçlu görüyordur belki
(344 puan)
Öğretmen ama rapor alabilir 1 gün. Yapmak istemiyor. İşte o da var benle vakit geçiremiyor diye de stresleniyor ama çocuk gibi sürekli her şeyden şikayetçi olmakla çözüm bulunmaz ki. Annem ne yapsa yaranamıyor eşime.
(535 puan)
Ah ah işte herkesin problemleri oluyor,  bazen çözümsüz oluyor böyle sen kendini strese sokmamaya çalış
0 oy
(174 puan)
Kimse benim anneme bu şekilde davranamaz üstelik sizi de bu halinizde üzüyor eğer rahatsız oluyorsa gitsin anasının yanına. Annenizi üzmeyin gereken neyse tedavisi neyi gerektiriyorsa yanında olun zira hakları asla ödenmez 20 günlük bebekle de hastaneye gidilir koyun bebek arabasına hastanede emzirme odaları da var hiç sıkıntı olmaz bence 
(344 puan)
Ya bana kalsa dikişler imin patlayacağını Bilsem yine giderim orasını anlatamadım tam olarak. Ama eşim 20 günlük bebekle nereye gideceksin diye bağırıyor annemin yanında. Anneme de çemkiriyor gidemez bu diye. Annesini getirecekmiş 2.dönem bakalım annesi nasıl bakacak çocuğa.
(174 puan)
Eşiniz biraz bahane buluyor gibi çözüm odaklı değil çözüm odaklı olan bir insan der ki ben de sizinle geleyim o gün hastaneye bebekle ilgilenirim. Bilemiyorum işiniz zor gerçekten sakin ve sabırlı olmaya bakın Allah yardımcınız olsun eşinize de anlayış nasip etsin inşallah
(344 puan)
Çözüm değil sorun odaklı bakıyor her şeye. Her şey sorun onun nazarında. Bir de utanmadan annen sürekli sorun çıkartıyor diyor. Annem değil sen sorun haline getiriyorsun bir şeyleri dedim. TV ya alt tarafı izlemeyiver ya da git laptoptan aç telefonundan aç.
0 oy
(205 puan)
Allah'ım şifalar versin inşallah Eşinizi de akıl fikir versin Siz anlaması gerekirken çocukça Annenizi şikayet etmek ne demek Ben de sizi Bıktırma ya çalışıyor Bir daha getirmesin diye Vallahi hiç de yüz vermeyin Çünkü bu dediklerinizi kendi annesi yapsa emin olun hiçbir şey yapmazdı O yüzden bir kulağınızdan girsin diğer kulağımızdan çıksın gelmişsiniz şurada son günlere işte canınızı sıkmayın annenizde bence anlayışlı karşılayabilir 20 günlük bebeği bırakıp da onun da hastaneye gelmeniz istemez inşallah
(344 puan)
Kendi annesine kaşının üstünde gözün var diyeyim kıyameti koparır. Annem diyor o götürsün ben tek başıma bulamam diyor 60 yaşında kadın. 3 otobüs değişiyor hastaneye varana kadar. Büyükşehir kadın nasıl bulsun. Diyorum 1 gün izin alıver ne olacak diyorum memleket meselesi haline getirdi de getirdi olayı. Çocuk gibi sürekli şikayet şikayet bıktım artık.
(205 puan)
Canım Allah yardımcın olsun Bebeğim bir de 2 oldu desene Vallahi hiç kafana takma sen doğum yapacaksın zaten o zaman da lohusa olacaksın sen götüremezsin 1 günlük de iyilik Yapı versin Ne olacak sanki eline yapışmaz ya Rabbim öbür dünyada yaptığı iyilikleri soracak sevap ya bir de işte diyorum ya Kendi annelerine gelince Aslan kesiliyor lar
(344 puan)
Aynen olmadı birini gönderiyim yanında ücret vereyim diye düşündüm. Ona gelince ben yok muyum ne diye böyle saçma ***** seyler düşünüyorsun diyor. Kendi annesine gelince nr yapacak ben de merak ediyorum onun gibi gidip içeri yatcam surat ascam mesaj atcam sürekli bakalım ne yapacak.
0 oy
(572 puan)
Annen sonucta doğum olacağı için sende kalmıyor mu, esin çok konuşmasın kendi anasını getirtsin sana baktırsın o zaman, annenin yaptığını beğenmiyosada otursun kendi yapsın 
(344 puan)
Annem bana bakmak için burda annemin yaptığını beğenmiyor mecbur kalkıp kendim iş yapıyorum bu sefer ona laf ediyor ne istiyor benden anlamıyorum kendisi koltukta öküz gibi yatıyor. Yemek getiriyorum ben yemicem diyor bizden fazla yiyor. Kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyorsunuz annenle diyor.
(572 puan)
Rahat batmış eşine başka Bi açıklaması olamaz ne güzel annen gelmiş ilgileniyor yatsın kalksın dua etsin, Allah akıl fikir versin. Düzelecek gibiyse konusmayı dene yok düzelmez dersen de hiç takma konussun dursun
(344 puan)
Bi yerden sonra takmıyorum ama aynı şeyler olunca sinirleniyorum kadın ne yapıyor durduk yere her şeyi batıyor beyefendiye. Askerdeyken eşime göz kulak oldu gözüm arkada kalmadı demiyor.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,991 göst.
19 Ağustos 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayten Ozdemir (207 puan) sordu
0 oy
3 cevap 380 göst.
0 oy
14 cevap 932 göst.
0 oy
4 cevap 919 göst.
5 Ocak 2019 Doğum kategorisinde Ebruhakan (24 puan) sordu

649,804 soru

3,422,614 cevap

4,254,424 yorum

183,656 üye

...