0 oy
612 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (344 puan)
kapalı
Kızlar eşim askere gitmişti annem de o dönem yanıma geldi kalmaya. Eşim de tam tersine annesinde kalmamı istiyordu ben de uçak biletini almış bulundum öncesinde çünkü bir şey demedi sen bilirsin demişti. Neyse annem doğum olsun bir süre daha kalırım giderim diyor. Ama şu süreçte eşim burnumdan getiriyor her şeyi. Annen şöyle yaptı annen kumandayı aldı annen benim koltuğuma oturdu kalkmıyor annen şuna dikkat etmiyor annen şunu yapmıyor annen abini övüyor.. . Annemle yan yana oturuyoruz sürekli mesaj olarak bunları yazıyor. Kafayı yicem artık. Sürekli sürekli. Son haftamdayım bu hafta sezaryen Olcam annem de rahatsızlanıyor sürekli doktora götürmek zorundayım bazı tahliller var doğumdan sonra olsa olmaz mı diyorum annrm de illa olmaz diyor  burda elin memleketinde benden başka kimsesi yok memlekete gitse şuan gidemez. Tahlil günü için  verdikleri tarihte 20 günlük bebek olacak kucağımda Kafayı yemek üzereyim artık. 
Gebelik haftası 38+0
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

+1 oy
(2,800 puan)
Eşiniz aklınıza girmiş arada kaldığınız yok taraf tutuyorsunuz

Neden annesinde kalıcakmışsınkz kendi anneniz varken?

Annenizle konuşun akşam elleşmesin kumandaya gündüz ne istiyorsa telden açıp izletin koltuğa gelince oraya siz oturun ne kıymetli yermiş batmış adama

Amacı belli annenizi göndertip annesini getirmek oralı olmayın 

Anneniz de öğrensin yolu 20 günlük bebekle değil kendisi gitsin dra yada oladarını yapamıycsksa yanına bi komşu vs rica edin gitsin 

Taksiye bindirin hastaneye gidince danışmaya sora sora bulur 

Ama sizde anne oluyorsunuz sakın eşinizin oyununa gelmeyin 
(344 puan)
İşte...
(2,800 puan)
Derdi kendi annesinin rahat etmesi seninde o karı rahat ettirmen

Ama şu ortamda önemli olan tekşey senin rahat etmen
(344 puan)
İşte öküz onun farkında değil benim ihtiyacım var dinlenmeye rahat etmeye. Valla hamileliğimden hiçbir şey anlamadım.
(48 puan)
Eşinin annesi gelirse de sende sessiz kalma ver tepkini çıkar yaşanılanlarin acısını öyle olmaz böyle olur de iyice yalnız kal istiyor. Ayıp ya yaptığı
(344 puan)
Yapacağım zaten nasıl oluyormuş görsün sürekli arkadan konuşmakla olmuyor
-Reklam-
0 oy
(23 puan)

Eşiniz cok ayıp ediyor. Bu kadar kiymetliyse annesi o da gelsin. Iki anne olunca olmuyor mu? Sizi üzmeye hakkı yok. Kaldı ki doğumda insana en çok kendi annesi yardım edebiliyor. Sonucta kayinvalidenize özel durumlarinizi söylemekte cekinebilirsiniz. Eşinize soyle soyleyebilirsin. Belki haklı olabilirsin, o zaman durumu anneme sen açıkla. Beni arada bırakma. Daha önce net olmadığın için hakkımı annemden yana kullandım. Şu an bu şekilde davranman bana ve cocuga zarar veriyor!. Ayrica isteklerine de ulaşamıyorum. Kendi problemini kendin çöz. 


Sanki eşiniz doguracak
(23 puan)
Ya da annenizi hiç ezdirmeyin.  Annenize açık açık anlatın. Helallik de isteyin. Annenizi yolcu edin. Sonrasını eşiniz düşünsün!!!
(344 puan)
Delirtti beni askerden geldi geleli. Annem de bazen anlayışsız olunca sinirim bozuluyor çekiliyorum odaya sabaha kadar ağlıyorum. Hasta oldun sen diyor burnunu çekiyorsun annen bakmıyor sana iş yapmaktan hasta oldun diyor. Ağladığımı görmüyor şaka gibi. Anlatıyorum kafası da almıyor. Kadın zaten gidecek 1 aya kadar yok son günlerini burnundan getirecek onun da benim de.
(23 puan)
Bu işin sonucunda eşiniz rahat durmaz, mutlaka bir vakitte annenizi üzer. Bence bu duruma ortam oluşmadan annenizle açık açık konuşun, gönderin. Zitlassaniz bile anneniz üzülecek. Eşiniz pişman olmaz. Ama anneniz olmazsa sizin eliniz güçlü olur ve sonrasında hatasını yüzüne vurabilirsiniz. Yazık kadına. Zaten kiz anneleri nerede kime yaranmis. Yaparlar yaparlar tavır görürler. Bence annenizi hiç ezdirmem. Doğumdan sonrası hersey hallolur ama kırılan kalpleri düzeltmek zor olur. Tatlı tatlı annenizi kırmadan açıklayın. Damat ile yuzgoz olmaktansa onlar büyük anlayışla karşılayıp gider. Doğumdan sonra bebeğinize annenizi ziyarete gidersiniz. O süreçte eşiniz ne olduğunu anlar. Annenjzin gitmesine de şok olur.
(23 puan)
Zitlasmak çözüm değil. Düşünün bir tartışma olduğunu. Eşiniz annenize kötü söz söylese daha mı iyi. Kadın kahrolur. Eğer bu evlilik devam edecek se, ki Rabbım yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin, en iyisi mantıklı çözümü sizin sunmanız.  Belki anneniz bu tavirlardan rahatsız gitmek istiyor ama size söyleyemiyordur.  Cok üzüldüm annenize. Sizin yaşadığınıza ise çok öfkeliyim. Bu şekilde sizin de kafanız rahat olur. Yoksa bebek doğunca stresten etkilenirsiniz.
(344 puan)
Kadın gitmek istiyor zaten bilet bakın diyor. Anlıyor çünkü hareketlerinden bunun. Annem tek kalıyor diyordum benle kalır köy yerinde soba ile uğraşmaz diyordum. Yok illaki gönderecek annemi.
(23 puan)
Ay yazık yaaa. Ama emin ol sobasini yakar, huzurlu olur. Böyle eslere sinir oluyorum. Bu insanların yanında mı kadın huzurla oturcak.  Kadının sizin evde bir odası bile yok, çamaşır koymak dolabı yok. İzlediği televizyon gözüne batıyor Beyefendinin. Annen bunalmakta tavır yapmakta haklı canim. Neden ? Anne olduğunda anlayacaksın. Hic anneni ezdirme, yaşını bilmiyorum ama benden sana tavsiye. Kendi menfaatin için bile olsa anneni ezdirme. Sonra sen değer kaybedersin.
(344 puan)
İşte beyimize batıyor TV izliyor olması. Sanki ne yapıyor kadın. Şu ortamda bebek nasıl gelmiyor hayret ediyorum. Bu kadar stresin içinde. Zaten köye gitse annem bir süre gelmek istemez 2 aydır sıkıldı evin içinde bir yere çıksak burnumuzdan getiriyor napayım.
0 oy
(321 puan)
İkiside hamileyken ne kdr düşüncesiz davranıyor size annemizin aslında eşinize birz anlayışlı davranmasi lazım eşinizin de annenize bence sizde tersleyin eşinizi her şeyden önce misafir anneniz ki sizin icn gelms 
(344 puan)
Annem de bazen anlayışsız evet geçen bebek için eksiğimiz vardı onu almaya gittik. Baya kilolu annem yürüyemiyor dizlerinde kireçlenme var gelmek istemedi zaten. Anne dedim yemeğe bekleme bizi acıkırsan ye belki atıştırır gelir bir şeyler çarşıdan dedim. Okuldan çıktı çünkü saat de çok geç olmuştu acıkmıştır biliyorum. Neyse çarşıda bir şeyler yedi. Eve gelince annemin  de surat 10 karış yüzümüze bakmıyor. Yemek yiyeceğini biliyordum zaten adım gibi ben yemicem dedi. Suratımıza bakmadı. Eşimin yaptığı terbiyesizlikler çok daha fazla tabi kadın misafirim diye yutuyor bazı şeyleri napsın.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
29 Ocak 2022 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Zehraerva (115 puan) sordu
0 oy
19 cevap 949 göst.
7 Temmuz 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tugcevebebegi (787 puan) sordu
0 oy
30 cevap 937 göst.
10 Nisan 2020 Doğum kategorisinde Ceren11 (63 puan) sordu
0 oy
2 cevap 90 göst.

652,408 soru

3,432,924 cevap

4,265,930 yorum

184,393 üye

...