0 oy
129 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Bel fitigi ameliyati olup hamileyken agrisi olan ve daha sonra NORMAL doğum yapanlar , sonrasında neler yasadiniz doğumdan sonra bir sıkıntı olustumu tecrübeli olanlar süreçlerini anlatırlarsa çok sevinirim. 
Gebelik haftası 25

1 cevap

0 oy
(164 puan)
Merhaba bende bel fıtığı ameliyatı oldum. Bir önceki hamileliğiöde çıktı. Siyatik sinir üzerimdeydi ve felç riski var bu bebeği doğuramazsın dediler. Okadar çok dr gittimki fizgoterapisti, beyin cerrah profları hepsi aynı şeyi söyledi. Bebeğimi aldırıp ameliyat olmaz zorunda kaldım. Kabus gibiydi. Sonrasında kesinlikle sezeryan olacaksın dedi doktor. Şimdi hamileyim 36. Haftam ve doktor normali hiç önermiyor sezeryan olacak. Tabiki her fıtıkta aynı değil hangi bölgede olduğu falan çok önenemli. Ama doğum esnasında çok fazla kasıldığı için vücut genelde normal önerilmiyor. Riskli değilse yinede yapabilirsin tabii. Bu arada ameliyatımdan sonra şükürler olsun hamileliğimdede hiç ağrım sızım olmadı çok rahat geçti. 
(40 puan)
Cok geçmiş olsun.  InsaAllah sag salim alırsınız kucağınıza. Bende normal doğum istiyordum doktorum patlarsa tekrar olmak zorunda kalırsın dedi. Rabbım afiyetlisini nasip etsin
(164 puan)
Tabiki sizin fikriniz ama bu acıyo yaşayan bilir. Eğer doktorunuz riskli görüyorsa bence sezeryanı düşünün. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.

650,483 soru

3,425,199 cevap

4,257,463 yorum

183,820 üye

...