0 oy
417 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (551 puan)
Benim üç hamileligim oldu birinci coccuugm bi sekilde cok şükür doğdu şu anda bes yasinda ama

Bundan iki yil once milyon da bir görülen bi rahatsızlıktan dolayi 32 hafta da bebegimi olu doğum oldu

Simdide 3. Hamileyim ve 18 haftalik olduk hamileligin başından beri kanamam durmuyo korkuyorum bu da düşecek yada bisey olacak diye simdi yine kanamam var var ve belimden beri gelen bi sanci var korkmaktan yoruldum desem inanır mısıniz her hastameye gittiğimde acaba kalbi durdu mu acaba bisey oldu mu diye.....

Hakkınızı helal edin biraz uzun oldu
Gebelik haftası 18

3 Cevap

+1 oy
(339 puan)
Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız. Benimde 3. Gebeliğim ilkinde 30 haftalıkken hastaneye yattım 36 da doğum yaptım çok şükür sağlıklı. 2.gebeliğimde aynı sizinki gibi milyondan bir rahatsızlıktan dolayı 28 haftalıkken kalbi durdu ölü doğum yaptım. Bu hamileliğimde içimi hep frag tutmaya çalışıyorum 21 haftalık olduk çok şükür. Başından beri hep dua ettim ediyorum. Aklıma en ufak kötü birşey getirsem ya sancım oluyor ya başka birşey bende artık Rabbime bıraktım kafamı rahatlattım inan daha iyi hissediyorum. Kanamaların varmış ama bu şekilde olup sağlıklı birşekilde doğum yapan da çok var. Emin ol korktukça daha çok birşeyler çıkıyor. Resmen kötüyü çağırıyoruz. Sana tavsiyem bol bol dua et kötü şeyler düşünme. Alanda O veren de O. Eğer nasibi varsa doğar ama yoksa ne yaparsan yap doğmaz canım. O yüzden içini ferah tut.
-Reklam-
0 oy
(856 puan)
Kuzum bende korkulu gebelik geceriyorum Allah sabır versin inşallah. Sağlıklı sağlıkla doğurup büyütmeyi hepimize nasip etsin inşallah.
(551 puan)
Gerçekten sizleri tanimadigim halde yazarken bile gözlerim doluyo korkuyorum demekten başka bi cumle bulamiyorum
0 oy
(32 puan)
Olabildiğince dinlen canım. Kendini yorma ve en önemlisi gönlünü ferah tut. Allah yardımcın olsun. ☺️ 

650,511 soru

3,425,298 cevap

4,257,579 yorum

183,827 üye

...