0 oy
289 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde
Herkese merhaba, 

Daha önce amniyosentez hakkında sorum olmuştu yapıp yapmamak konusunda. 

Sadece başımdan geçeni, ihtiyacı olanlar için paylaşmak istedim. 

Amniyosentez testini yaptırdım. Toplamda 5 dakikayı geçmedi. Kesinlikle bir acı hissetmedim. İşlem bittikten sonra hafif kramplar dışında bir sorun olmadı. 24 saat istirahattan sonra günlük rutinime geri döndüm. Rabbime şükürler olsun tüm sonuçlarımız temiz çıktı.

Amniyosentez yapıp yapmama konusunda kararsız olanlarınız varsa, kesinlikle onun bunun dediğiyle hareket etmeyin. Doktorunuz sizin hamilelik haftanıza göre, size özel riskleri anlatacaktır.Benim 32 haftalık olduğu için en fazla erken doğum olabilir dedi. Benim riskim buydu, sizinki farklı olabilir.

'Amniyosentez yapıp ne yapacaksın, aldıracak mısın? ' diyenleride lütfen dinlemeyin. Herkesin fiziki-duygusal gücü farklı, herkes evladı ve kendi için en iyisini ister. Sorumluluğu alacak olan sizsiniz, size o cümleyi kuracak olan değil.

Allahım bize bu güzel haberler almayı nasip etti, inşallah sizlerede nasip eder. 

Hem bu test sayesinde hamileliğimin geri kalanını inşallah başka bir sorun çıkmazsa rahat, sakin, bir soru işareti olmadan geçiricem. 

Uzun oldu kusura bakmayın. 
Gebelik haftası 33+2

7 Cevap

+1 oy
(1,445 puan)
Bu uyarı veren seviyesizler gerçekten burada bir şey okuyacak vizyonu nerden buluyor acaba. Kadın başından geçeni anlatmış korkanlara destek olmuş herkesin temiz çıkacak demiyor seviyesizlik, çomarlık yapmayın şu uyarılarda yeter bu kaçıncı
(83 puan)
Evet artık yeter ya sürekli saçma sa uyarılar veriyorlar ve çok uslupsuzca insanlarla dalga geçer gibi uyarı veriyorlar admin artık bir dur desin yani !
-Reklam-
+1 oy
(1,234 puan)
Uyari veren kişi buranın gereksizi bence.. mertçe çıkıp yazsa keşke ama kacak dövüşmek hoşuna gidiyor.

Amniyosentez yaptırmış biri olarak %100 katılıyorum.Bobrek genislemesi ve burun kemiği kısalığı vardı sonuc çok sukur temis geldi bobrek için kontrol altındayız.
+1 oy
(166 puan)
Bu uyarı verenler çok oldu ama artık ne bu saygısızlık kadın başından geçeni anlatmış.herkes zaten hassas bir dönemden geçiyor daha fazla zorlaştırmayın
(354 puan)
Aynn öyle mesela ben doktor o kadar korkutu ki yapmadım şimdi arkadaşın deneyimini görünce acaba mı dedim
Bana ilk bu testi yap diyen doktor ve hastane o kadar ilgisizdi ki, başka bir doktor ve hasteneye randevu aldım. Hatta onlara söyledim diğer hasteneden hiç memnun kalmadım. Hiç ilgilenmediler diye. O yüzden size de danışmak istiyorum, sizin görüşünüz nedir diye. 1 doktor  1 asistan ve baş ebeyle beraber bir saat kadar test hakkında artı-eksileri konuştuk. Öyle îkna oldum yani.
(166 puan)
İnşallah bebeğiniz sağlıklıdır tabiki aklınızda kalacaksa güzel araştırıp karar verin umarım herşey yolunda ilerler
(354 puan)
İnşallah cnm bakalım ztn cogu giiti azı kaldı
0 oy
Olumlu şeyler duymaya tahammülünüz yoksa diyecek bir şeyim yok. Sürekli sizi korkutan ve endişelendiren yorumları okumak istiyorsanız postumu okumanıza da gerek yok. Testi yaptırmak benim için kolay bir karar olmadı. Benim gibi olanlara sadce 'başımdan geçeni, yaşadıklarımı'     '" paylaştım". Başkaları gibi böyle böyle yapın demedim. Nasıl düşünmek isterseniz artık... 
0 oy
(354 puan)
Cnm senin ikili test riskli cıktı diye mi yaptın ben cesaret edemedim acıkcası doktor öyle seyler söyledi ki 
(354 puan)
Aynn cnm doktorda öyle dedi inşalah bazıları da her zamanki gibi burdakiler korktular beni üçlü cop yanlış sonuc ikilide risk varsa vardır falan cok abam insamlar var gercekten bir ara silmeyi düşündüm ama işte insan merak ediyo
(354 puan)
Dur cnm ikisininde resmini atıyım sana senin ikilin mi öyle cıktı
(354 puan)
Bu geri kafalı kişi her kimse size uyarı vermiş diye atmıyorum malesefki olmadı
Sorun değil. Benim ikili testim hepsi temiz çıktı.  Ultrasonda sorun göründü ama sorun değilmiş neyseki. Bu kötü kötü yorum yapanları hiç dinlemeyin. İçinizi ferah tutun. Anne karnında bile olsa bebekler tüm duyguları hissediyor. Bu uygulamada da çoğu kez atlıyorum zaten, öyle yargılayıcı yorumlar yapılıyor ki postların altına. Benim ilk soru postuma da öyle çok yorum yapıldı ama polemiğe girmemek için cevap dahi vermedim. Size kendi tecrübesini anlatanları dinleyin, onun dışında şöyle yap, ben olsam böyle yaparım diyenleri kulakardı edin.
(354 puan)
Ztn öyle cnm miletin sözüyle oturup klaksak evimizde bile duramayız kalbi kötü cok kişi var
0 oy
(354 puan)
Birde ne kadar boş beleş insanlar var ya 
0 oy
(239 puan)
Çok güzel anlatmışsınız çoğu insan duygularıyla hareket ediyor  ama mantıklı olmak gerekir engel olma gibi bir durum varsa netice de başımıza ne geleceğini bilemiyoruz bile bile bir çocuğu engelli doğurmak onun herşeyden mahrum olduğunu görmek çok acı hem anne hem çocuk için,  adınıza sevindim gerçekten. 
Teşekkür ederim. Karşısındakine ne yapmasını gerektiğini söyleyen insanlar çok maalesef.
(239 puan)
Evet , fikrini uygun dille kırmadan söylemek çok farklı yargılar gibi konuşmak çok farklı , haklısınız
(239 puan)
Ayrıca bu uyarı da neye göre verilmiş anlamadım çok saçma madem ki öyle düşünüyor uyarı veren açıkça söylesin kim olduğunu bu ne böyle çok gereksiz ve amaçsız bir uyarı olmuş yazdıklarınız olumlu yönde yön verici sırf uyarı verilmek için verilmiş
Dediğim gibi olumlu şeyler duymaya tahammülü olmayan biri mutlaka.
(239 puan)
Kesinlikle ya da uyarı verme hakkını yeni kazanmış önüne gelene veriyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
0 oy
5 cevap 289 göst.

651,608 soru

3,429,657 cevap

4,262,230 yorum

184,165 üye

...