0 oy
605 göst.
Doğum kategorisinde (95 puan)
düzenledi

<3 bugün saat 4 buçukta hastaneye giriş yaptım suyum gelmişti ve saat 6da doğurdum elhamdülillâh. Buradaki ebelerin hemşirelerin ,doktorların ve dahi temizlik hizmetlilerinin  hepsinden çok ama çok memnun kaldım hepsi beni o kadar güzel motive etti ki anlatamam yani bu kadar pozitif bir doğum geçirdiğim için çok mutluyum normal doğumdan korkmayın kizlar sürekli duâ ettim 11 de suyum geldi evden çıkmadan Meryem suresini okudum öğle namazını kıldım bi hafta öncesinde suya hamimleri okumuştum ve onun suyuna Meryem ana otunu koydum evden çıkmadan bı bardak sudan içtim hurma yedim ambulansa haber verdim ambulans beni Arnavutköy devlet hastanesine götürdü orda açıklığıma bakıldı 3cmydi nst bağlandı sonra saat 4de ordan çıktım eşim beni Çam ve Sakura ya getirdi nst muayene derken doğum esnasında sürekli Sümmes sebile yessera dedim Abese suresinin 20. Ayeti Sonra ona yolu kolaylaştırmıştır da dünyaya gelmiştir.  Bı önceki iki ayeti ise Bir düşünse Allah onu neden yarattı? Bir spermden yarattı da ona şekil verdi. Sonra ona yolu kolaylaştırdı :) 

Gebelik eğitimi de çok önemli yani imkanınız varsa ihmâl etmeyin gidin emzirme tekniği , doğumda nasıl nefes alma ıkınma vs bilgilendiriliyorsunuz. Ben sadece üç kere ikindim ve bebeğim taçlandığı gibi geldi :) hiç kesi atılmadı lâkin dikişim oldu tabi o kısmı hiç hissetmedim uğuşturdular eh o saatten bu yana iki üç kez de bebişimi emzirdim , darısı tüm gebelerin başına rabbim hepinizin yâr ve yardımcısı olsun :) bugün tam 37. haftaya geçmişti ki kucağıma almak nasib oldu :) boy 50 cm, kilo 2+980. 

Gebelik haftası Doğurdum

6 Cevap

0 oy
(281 puan)
Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin cnm inşallah biz bekleyenlerede kolay doğumlar nasip olsun ♡ :)
(95 puan)
Amin amin inşaAllâh doğumun hâyırlısı ile kolay geçer :) ben sanki hâlâ rüyadayım ne oldu nasıl oldu :D
(35 puan)
Rabbim analı babalı büyütsün çok sevindim adınıza
(95 puan)
Çok teşekkür ederim:) amiiiin cümlemizin evlatları anne baba sevkatiyle büyür inşaAllâh
-Reklam-
0 oy
(426 puan)
Geçmiş olsun çok, sağlıkla büyüsün bebis inşallah. Darısı bize .. yazınızı ss alıyorum müsaadenizle, içinde bana da faydası olacak şeyler var çünkü:)
(95 puan)
Teşekkür ederim canım ❤️ al cânım al inşaAllâh rabbimin izniyle güzel bir şekilde geçer doğumun da yavrunuzu hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib eder rabbim;)
(426 puan)
Amiin inşallah çok teşekkür ederiz:))
0 oy
Masallah kacinci dogumun canim.. cidden doguma allah yardim ediyor hiic korkmamak grek hersey kendiliginden gelisiyor.. saglikla buyut canim
(95 puan)
İlk doğum kuzum Allâh Râzî olsun teşekkür ederim:)
0 oy
(92 puan)
Allah bagislasin  canim bende sultangazideyim  cam sakura  istiyorum tek odali ilgiler nasil birde  hemen gittiginde randevusuz bakiyorlar mi
(95 puan)
Evet tek oda kuzum çok ilgililer doğum için zaten acilden giriş yapıyorsun randevuya gerek yok:)
(92 puan)
35  haftaligim  ve kontrole  gitmek istiyorum acilden giris  yapsam  alttan mi bakarlar
0 oy
(104 puan)
MAŞALLAH ne güzel yazmışsın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza :)
(95 puan)
Amin amin inşaAllâh doğumunuz benimkinden de kolay geçer de mevlâm bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib eder  İnşaAllâh kuşum ;)
0 oy
(14 puan)

hayırlı olsun Mevlam saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. okuyunca çok mutlu oldum gercekten darısı bize inşaAllah hayırlısyla benm de son 9 gunm kaldı daha sancı vs bişey yok.. çam sakurada hiç muayene olmadım baya düşünüyordum doğum esnasında acilden giriş yapsam kabul ederler mi ki acaba ? 

(95 puan)
En azından bı kere muayene olsanız sizin açınızdan iyi olur. Biz 26.haftalikken bı muayene olmaya geldik ve sormustuk burda doğum nasıl oluyor diye onlarda hiç kimseyi geri çevirmediklerini ve gelen her gebeyi aldıklarını söylemişlerdi. Biz de ona göre acilden giriş yaptık.
(95 puan)
Güzel duâların için bu arada çok teşekkür ederim rabbim hayırlısı ile doğumunu kolay eylesin inşaAllâh :)
(14 puan)
amin inşallah çok teşekkür ederim duanız ve cevabınız için

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 264 göst.
10 Ağustos 2023 Doğum kategorisinde NurrEss (9 puan) sordu
0 oy
3 cevap 259 göst.
0 oy
4 cevap 340 göst.
10 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Eliff22 (366 puan) sordu
0 oy
16 cevap 949 göst.
23 Ekim 2022 Doğum kategorisinde -Curious- (259 puan) sordu

652,378 soru

3,432,808 cevap

4,265,767 yorum

184,387 üye

...