0 oy
144 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
Muzaffer şengül e gidiyorum .orda doğum yapmis veya su an oraya giden memnun kalan varmı. Ben onceki dogumumu ortadogu hastanesinde yaptim ve bazi sıkıntılar yaşadım.  Simdide biraz korku başladı.cok talep goren bir doktor ama pek ilgili gibi değil su saatten sonrada degistirmek istemiyorum Muzaffer beyin dikişi nasıl sorun yaşarmıyım bilmiyorum tecrubeliler yorumlarsanız cok sevinirim.
Gebelik haftası 25

3 Cevap

0 oy
Fazla şişirilmiş bir doktor hiç bir espirisi yok . Sıfır alaka. Kapısının önünde bekleyen zibilyon tane insan var ilgisiz ilgisiz ha bire bekleyenleri gönderme derdinde. 
-Reklam-
0 oy
(271 puan)
Kuzenim iki yıl once kendisinde yaptı doğumunu hiç bir sorun yasamadi çok şükür ama ben hiç beğenmiyorum kendisini iki defa muayene için gittim ve pişman oldum gereksiz abartilan bir doktor bence şu an bende arayış içindeyim 
0 oy
(81 puan)
O doktoru hiç duymadım ben Gökmen Sukgen e gidiyorum doğumları güzel yalı hastanesinde yaptırıyor. Çok ilgili ve pozitif bir doktor çokta bilgili 3 defa düşük yapan bi akrabam gitmişti kızda meğer pıhtılaşma varmış bebekler ondan hep düşmüş hiçbir doktor anlayamadı bunu Gökmen bey buldu bende ona gidiyorum şimdilik çok memnunum. Adana da 1 Nezihi kurtoğlu *Nezihi beyin muaynesi baya tuzlu* 2 Gökmen Sukgen tek geçerim.
(98 puan)
Evet gokmen sukgen i biliyorum gercekten iyi bir doktor. Teşekkürler

İlgili bir soru bulunamadı

654,261 soru

3,439,927 cevap

4,273,573 yorum

184,859 üye

...