0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (847 puan)
Orada doğum yapan varmi şuan odalari nasil kaç kişilik dogumda nasil davraniyorlar sezeryan olan varmı memnun kaldimi birde perinatoloji bolumune giden varmi murat muhcu doktor nasil bilgisi olan ?

1 cevap

0 oy
(258 puan)
O doktora ben gittim ama pek memnun kalmadm. O doktordan memnun kalanlar var belki sende memnun kalirsin.
(847 puan)
Bide muayenesini kendimi ediyor yoksa asistanimi
(258 puan)
düzenledi
Ya dedm gbi memnun kalnlar var daha nerelerden gelen hastaları var ama ben memnun kalamadm. Kendisi pek muayene etmiyor asistanları muayene ediyo ultrasonla bakiyolar. Odada bitane daha yardimcisi var o da pc basnda oluyo odaya gireni cikani ayarliyo. Amniyosentez yapilcakti bana tarih verildi şu gün gel diye zaten iceri nekadar hasta varsa dolduruyolar. Ben icerde ultrasonla muayene oluyorum o masanin basnda baska birileriyle sohbet ediyo. Amniyosentez yapilcak dedm eşime anlattım eşim istemedi riskleri varmış doktorda beni bilgilendirmedi şöyle böyle riskleri var diye. Amniyosentez yapılacağı gun gittim yardimciya dedm doktorla görüşmek istiyorum amniyosentez hakkinda bilgi aalmak istiyorum şöyle sıkıntıları varmiş felan yardimci da biz sizi bilgilendirmisizdir diyip amniyosentez yaptirmiyorsaniz artik buraya gelmenize gerek yok normal gebe polikliniğine gidin dedi israr etmeme rağmen doktorla görüşturmedi. Bikere odasinda 2 ogrencisi var sohbet ediyo snra yatan hamile kadnlarida odaya doldurdu bide beni de aldilar iceri kim kime dum duma o kargaşa da hastami bakılır?
(847 puan)
Zeynep kamildekilerden bir farki yokmuş ozaman ya keşke böyle doktorlara muhtaç kalmasak ama el mecbur gidiyoruz bende zeynep kamilde aynilarini hatta dahada kotulerini yaşadım napicagimi şaşırdım kaldim özeldeki doktorlarda risklisin deyip bakmiyor egitim araştırmaya yolluyor of off
(258 puan)
Sen şansını bi dene randevu almışsın zaten iptal etme bi git bakalim :))
(847 puan)
Denicem bakalim :)
-Reklam-

651,955 soru

3,430,940 cevap

4,263,622 yorum

184,264 üye

...