0 oy
193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
Merhabalar arkadaslar dun doktoruma gittim.ozel muayenehanesine.tansiyonum 5 gun boyunca 15 lerde geldi buyuk kucuk 8 den dusmedi .alfemet gunde 2 iciyordum 3 e cikardik su an 12 lerde 13 lerde geliyor buyuk tansiyonum.ultrosona aldiginda bebegimin gayet iyi oldugunu tansiyonumun bu kadar yukselmesine rahmen bebegin etkilenmedigini soyledi sukurler olsun ki.bana protein kacagi olma riskinden dolayi 24 saatte 1 idrar testi vermemi soyledi universite hastanesine yonlendirdi bu gun gittim resmen dayak yemis gibi azarlanmaktan baska hic bir ssy elde edemeden geri dondum.bir dahada gitmek istemiyorjm oraya.benim durumumla ahni olup gebelik tansiyon hastasi olup yasantilarini paylasanlara simdiden tesekkurederim.
Gebelik haftası 27

3 Cevap

0 oy
(428 puan)

Şuan bende de protein kaçağı var ama tansiyonla ilgili değil enfeksiyon kaynaklı üromisin diye bi şase kullandım 1 hafta sonra tekrar baktırıcam idrara  tuzlu mu yiyorsun neden yükseliyor ki:ermm:

(56 puan)
Ekmek disinda tuzlu hic bir sey yemiyorum.2 aydir sifir sadece ekmegi birakamadim.doymuyorum cunku.
(56 puan)
Saglik ocaginda bakilmiyormu bu protein kacagina ayni test degilmi.
-Reklam-
0 oy
Proteun kacagina mutlaka baktirmslidin ona gore ek ilac veriyorlar canin. Ben 37 hafta tansiyin sebebi ile doguma aldilar suyum geldi kasilmam vardi ancak bebej kanala girmedi ve sanci yapmadi. 4 saate suni sanci cektim ancak tansiyinum firlayinca sezeryana aldilar. 

Simdi ikimizdede tansiyon sorunu yok ve 6 aylik bir kizim var.

Azarlanmaktan kastin ne dedinde sorun cikardilar.
(56 puan)
Sira diy le bir sey yok zaten randevusu  oglen 2 de olan hastayi ricada bulunuyor sabah 10 da iceri aliyor.ben neden sira ile alinmadigimi soyledigimde takipli hastam diyor ne alakasi var bende sabahin kor karanliginda gelmisim .yani mesele aslinda birazda sira meseleseydi.
(56 puan)
Benim 2.gebeligim ilktede gebelik tansiyonum vardi.
0 oy
(916 puan)
Ben özelde yattım 2 gün idrar topladılar sonuçta biraz kacak olmuş.  Tansiyon sürekli takip edin 14/9 ve üstü çok tehlikeli gebelik ilerledikçe ilaçta fayda etmiyor. Benim en son suyum bitti doğuma girdim . Tansyin suyu bitiriyor çok sıkı kontrol şart. 
(56 puan)
Gunde 2 kere olcuhorum.12 6
13 7 seyrediyor.ilacimida aksatmadan icmeye caliyorum ama.bu indar illa hastanede mi verilmesi bakilmasi lazim saglik ocaklari bunu bile yapamiyormu ben onu anlamadim.
(916 puan)
Bilmiyorum ben özel hastaneye gidiyordum muayeneye orda yaptırdım yattım iki gün . Devlet hastanesi yapıyor ama sağlık ocağı bilemedim
(56 puan)
Tansiyondan dolayi mi canim seninde
(916 puan)
Evet tansiyondan iki gün yatmistim sonra suyum bitti acil sezeryana alındım 35+2 de doğurdum kızımı . Şuan 4 aylık olmak üzere çok şükür.

649,433 soru

3,421,262 cevap

4,252,941 yorum

183,547 üye

...