0 oy
290 göst.
Doğum kategorisinde (5 puan)
Sabah 11de sezeryan oldum, gögsunden bı ıkı damla sut gıvı beyaz sıvı aktı ama cocuk ac mama verdim sız neyapıyorsunuz ne yapmam lazm. Dikiş yerim cok acıyor ben mi abartıyorum normal mi... 

3 Cevap

0 oy
(737 puan)
Sağlıkla büyütün canım bebeğini. Hayırlı ömürleri olsun. Herkesin ağrı eşiği farklı. Benimde 1 hafta çok ağrıdı. Ağrı kesici yaparlar rahatlarsın biraz eve geçince de ağrı kesici yazarlar. İlk günler biraz zor geçiyor ne yazık ki. Ben ikinci dogumumu geçen ay yaptım daha yeni yeni rahat hareket ediyorum. Biraz sabjr sancılı bir süreç. İlk gün süt gelmez gelmesi birkaç günü buluyor malesef. Bebeğini ac bırakma mama ver. Ama önce memeyi ver emsin sonra mama ver. Karnını doyur ki birde sarılıkla uğraşma biz çok uğraştık.
(5 puan)
Ne kadar guzel insanlarsınız gece gece agrıma dayanak oldunuz esım  doktor mama verıyor bnm cok acım var bır an evel bıtsın ıstıyorum kayannaaöın yanında rahat edemiyorum strese gırdım. Ağrımeşiğim dusuk mu bılmıyorum kendımı suçluyorsun.
(737 puan)
Buradaki birkaç arkadaş yazmıştı agrim pek olmadı çok rahat ettim diye ama ben çok zorlandım İlk günlerde. Baya agrim oldu ama mecbur kalkıp sürekli yürüdüm. Rica et ağrı kesici yaparlar hastanedekiler. Kendini suçlama sakın bu senin elinde olan bisey değil. Lohusalık hastalık gibi bir dönem. Ağrıların olacak bebeğe adapte olma dönemi gazı olacak dert uykusuz kalacaksın dert. Birde Lohusalık psikolojisi berbat. İkinci doğumum olduğu halde evde oturup günlerce ağladığımı biliyorum ben hep böyle yarım insan gibi kalacağım diye. Stres yapma hersey geçiyor ağrıların her geçen gün azalacak kendini daha iyi hissedeceksin sütün gelecek bebeğin bol bol emecek. Elbette birbirimize destek olacağız bizim halimizden biz anlarız. Evine geçince daha rahat edersin. Bol bol dinlenmeye çalış. Bu acıları ağrıları hatırlamayacaksın bile.
-Reklam-
0 oy
(401 puan)
Gözün aydın ..Etrafındakiler ısrarla mama vermemeni söyleyecekler dinleme sen ver sarılık olur o da sıkıntılı durum..önce emzir sonra mama ver bir kaç güne gelir bol bol komposto iç 
0 oy
(41 puan)
Bende ayni durumdayim sut yok mama veriyorum ve yururken cok aciyor gaz cikmadi

İlgili bir soru bulunamadı

653,967 soru

3,438,910 cevap

4,272,435 yorum

184,783 üye

...