0 oy
275 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)

Selam kızlar, 

Cinsiyetimiz 5 hafta önce belli oldu Ama o kadar önem vermiyordum ki hiç de merak etmedim . Dun babası ve kardeşim bir parti düzenlemişler. Ve sonuç Erkek. Asıl durum şu kimseye hatta kendime bile sesli söyleyemediğim bir hayal kırıklığı var. Farkında olmadan kız istiyormusum.  Şu an anneliğe bu haberle kendimi o kadar uzak hissediyorum ki . Halbuki zerre kadar merak edip yorum yapmadım düne kadar. Öyle mavi pembe olaylarına takik değilim zaten . Ama mutsuz hissediyorum . Bir yandan da hissedecek diye endişe duyuyorum ama kendimi erkek annesi olarak düşünemiyorum bile . Çok enteresan . Sağlık herseyden evvel tek duam ama değişik hissediyorum işte benim gibi olan var mı acaba ben mi anormalim. Kendime bile itiraf edemediğim bir şeyi burda yazabildim . Yadirgamayin lutfen  üzüntü değil bu  garip bir hayal olmadan hayal kırıklığı ...35 yaşındayım 19 haftalik gebeyim.. 
Gebelik haftası 19

5 Cevap

0 oy
(1,242 puan)
Üzülme canim olur öyle duygular bu herkese olur sadece sende degil insaniz sonuçta boşuna suçlama kendini bebegin de erkek ya bakma kız istedin ama yarin kucagina aldiginda onun kokusunu içine çektiginde anlayacaksin cinsiyetinin önemi yok muş kız olsun erkek olsun onlar senin canın üzme kendini boşuna belki böylesi daha hayirli erkeği veren rabbim kızı da verir ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,399 puan)
Yadırgamıyorum bende 2. Kızıma hamıleyım bazı anne adaylarının boyle takıntıları var  hıc bir zaman kız erkek OLSUN demedim doktorum demıstı saglıklı bir gebelik saglıklı bir evlat Allahın en buyuk lutfudur diye... Hayırlı evlat olsun ınsallah 
0 oy
(226 puan)
Yani üzülme lütfen sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez gelen rabbim in emaneti bizlere dün Bi post okudum benzer şeyler yazmıştı daha sonrasında bebeği erken doğmuş ve kaybetmiş sonrasında kendisini suçlamış ben isyan ettim cinsiyetine rabbim onu aldı benden diye şimdi tekrar hamileymiş sağlıkla gelsin inşallah birdaha olur belki kız nasip eder rabbim benimde bir kaybım var sonrasında ilk 3 ay inanın ki hiç cinsiyeti ne diye bile aklıma gelmedi kanama olmasın bebek sağlıklı olsun acaba kalbi durdumu diye paronayaklıkla geçti sonra erkek olduğunu öğrendim rabbim öyle nasip etmiş sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil oda benim canım. 
0 oy
(262 puan)
Yadırganacak birşey yok canım , ben de hamileyim ama annelik duygusu hissetmedim ilk çocuğumda da şimdide ama doğunca çok başka oluyor alıp kucağına verecekler o zaman herşey bambaşka olacak . Hele kokusunu içine çek bu düşüncelerden eser kalmayacak:) bence sen çok iyi bir erkek annesi olacaksın :) 
0 oy
Doğunca canimmm deyip sararsin merak etme :)) psikoloji değişiyo her an , evlat kokusunu içine çektin mi ohh dersin :)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) 

654,430 soru

3,440,509 cevap

4,274,255 yorum

184,898 üye

...