0 oy
480 göst.
Doğum kategorisinde (17 puan)
düzenledi

İyi akşamlar arkadaşlar.. bir çok soru cevap okudum..bende diğer arkadaşlar gibi Bursa Şehir Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum fakat tereddütlerim var.. ilk kızımda özelde doğum yaptım ve en son özele gittiğimde gittiğim yerin ilgisizliğinden hemde fiyatların çok yükselmesinden dolayı özele gitmemeyi düşünüyorum.. Fakat çok soru var.. eğer bilgi sahipleri cevap verirse çok memnun olurum :).. Normal doğumda odada tek başımıza ebeler tarafından doğum yaptırıldigini okudum peki bu sırada kesi ve dikiş işlemlerini kim yapıyor? Ayrıca kesi yaparken ve dikiş yaparken iğne ile mi uyuşturma yapıyorlar?? Ayrıca oda süsleme, fotoğraf vs. Yine bu imkanlar var mı? Varsa ücreti nedir?? Ayrıca en son doğum yapanlar deneyimlerini yazarsa çok memnun olurum.. Şimdiden teşekkür ederim :)

3 Cevap

0 oy
(1,752 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Kuzenim yaptı geçen sene tek kişilik ama oda falan süslemesi ayrıca dikişide vardı özel devlet ne alaka dikiş olacaksa olur doktor gerek görürse yapar buna yapma diyrmezsınız 
(1,752 puan)
Ayrıca doktor değil ebeler yaptırıyor doğumu
(17 puan)
Demek istediğimi anlamadınız sanırım devlet özel olarak ayrım yapmadım zaten bilmediğim için sordum ki sorduğum şeyde dikiş esnasında iğne ile mi yoksa sprey ile mi uyuşturma yapıyorlar onu merak ettim.. dikiş konusuna gelince de özel yada devlet doktor gerek gördüğü anda tabiki sormadan kesi yapıyor ama önemli olan kesi değil önemli olan kesi sonrası..
(17 puan)
Kesi işlemini de mi ebe yapıyor?
-Reklam-
0 oy
(17 puan)
Kızlar şehir Hastanesi'nde doğum yapan yok sanırım yada görülmeyecek saatlerde yazdım :(
(17 puan)
Cevap verirseniz memnun olurum
(1 puan)
Ewt bende merak ediyorum
0 oy
(14 puan)
Şimdi öncelikle doğum yapmadım şehir Hastanesi'nde ama o katta yattım geçen ay. Kanamam olduğu için. Evet doğumlar herkez kendi odasında yapıyor. Kesi dikiş malesef oluyor uğraşmak istemiyor kar çok fazla. Belki yoğun saate gelmezse yaparlar. Süsleme falan da cikiryin odada yaparsın istersen bazı odalar tek bazı odalar 2 kişilik. Ama oda insanı yormuyor. Ben zubeydede 6 kişilik odada kalmış insanım . Evlatlarimiz sağlıkla gelsinde durcagimiz 1 gün zaten sorun olmazsa eğer. Ama hastane güzel bn memnun kaldım 2. Kere yattım  aynı şikayet ten dolayı. Gözlemlerim bu
(17 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim:).. bı kaç yorum okudum herkes aslında genel anlamda hastaneyi beğeniyor sadece denk gelen çalışanlardan kimisi şikayetçi.. ayrıca özel hastanede doğum yaptım 5 sene önce orada da beklemiyorlar yani direk kesi yapıyorlar ama kesmeden önce ve sonra uyuşturucu iğne yapıyorlar hiçbir şey hissetmedim Zübeyde de yapan bir tanıdığım sadece uyuşturucu sprey sıktılarını ve dikerken canının çok yandığını söylemişti ama tabi uzun sene oluyor da acaba burada da hâlâ dikiş için iğne yerine sprey falan mı uyguluyorlar onu merak ettim.. yoksa normal doğumda genel anlamda herşey annede bitiyor ki malum özel hastane fiyatları da aldı başını gitti ayrıca ozelin de bir farkı kalmadı ilgi alaka sıfır sizi sadece müşteri olarak görüyorlar bu tabi benim düşüncem..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 180 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 120 göst.
22 Mart 2023 Doğum kategorisinde Narin21 (199 puan) sordu

652,721 soru

3,434,135 cevap

4,267,350 yorum

184,466 üye

...