0 oy
658 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (326 puan)
Evde düşük yapıyorum kızlar hızlı ilerlemesi için ne yapabilirim . Bu arada evdeyim ama Dr gözetimi altındayım kürtaj olmak istemedm iki güne muayeneye gidiyorum Dr da düşüyor zaten seni kürtajla yiptatmaylm sen nasıl istersen öyle hareket edelim dedi .Bugün 11+1 olması gerekiyordu ama bebişim 7+5 de kalmış 
Gebelik haftası 11+1

3 Cevap

0 oy
(6 puan)
2 sene önce bende yaşadım. 13. Haftada zannederken 8. Haftada ölmüş. 17. Haftaya kadar da almadı. Psikolojik açıdan zor oluyor içinde beklemesi ama anne sağlığı açısından doğal yollarla düşmesi daha iyiymiş. Ateş titreme vs bir anormallik hissedersen hemen acile git çünkü zehirleyebilir.

Yaşadığın şey çok ağır çok iyi anlıyorum ama bir sebebi var. Bebekte bir anomali sakatlık vs var ki düşüyor. Başta olsun doğsun diyoruz ama sonra gelecek kardeşine yer hazırlıyor belki de  ilk adetini olduktan sonra daha çabuk hamile kalabilirsin 3 ay içinde. Folik asiti bırakma..
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Bu arada söylemeyi unuttum. Düşükten sonra da lohusa sayılırsın. Yani bol bol dinlen, ayaklarını ve belini sıcak tut, beslenmene dikkat et.
0 oy
(708 puan)
Canım çok geçmiş olsun daha önce düşüğün oldu mu hič ? Benim de bebeğimin kalbi durmuştu kan pıhtılasmamiz varmış o nedenle kalbi durmus sonraki hamilelik süreci için mutlaka bu testi yaptırmani oneririm

İlgili bir soru bulunamadı

651,126 soru

3,427,736 cevap

4,260,305 yorum

184,033 üye

...