0 oy
253 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
Arkadaşlar merhaba. Ben psikolojik tedavi görüyordum takıntı hastasiyim antidepresan içiyorum. İlaçları içerken hamile kaldım. Baştan iyi bi anne olamam zaten kafadan hastayim diye bebeği istemedim. Ama aldırmak bir an bile aklımdan geçmedi. İlk 3 ay antidepresan kullanmadığım için çok kötü oldum kriz geçirdim hep. Doktorun verdiği folik asiti kullanmadım. Şimdi daha iyim 26 haftalik hamileyim. Ama 22. Haftada rahimim açılmış dikiş oldum. Şimdi diyorumki ben baştan bebeği istemedim diye günaha mı girdim Allah bana ceza verdi ondan mı rahimim açıldı. Erken doğum riskimde var o da folik asit içmediğim için mi oldu. Moralim çok bozuk. Kusura bakmayın uzun oldu. 
Gebelik haftası 26

2 Cevap

+1 oy
(737 puan)
Canım benim hastaymışsın oda Allahtan. Sana verilen bebek de. İstememiş olabilirsin ama aldırmak bir an bile aklımdan geçmedi diyorsun. Simdi biz sana nasıl kötü annesin diyelim ki. Bence iyi bir annesin ve bebeğin doğduğunda da mükemmel bir anne olacaksın. Hamileliğinin tadını çıkar hem kendin hemde bebeğin için. Allah bana ceza verdi diye düşünme bu çok yanlış her gebelikte bu tarz sıkıntılar olabiliyor üzülme. Umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. 
-Reklam-
0 oy
(503 puan)

Allah görüyor kuzum,adı üstünde takıntı hastalığı.sen kendi kendine evham yapma sebep ve nedenler tesadüf olabiliyor illaki herşey Allahtan ama bazı şeylerde imtihan.Tevekkul etmek çok güzel birşey yani sen onlemini al sonucu Allaha bırak derin düşünme bak ne güzel 26. haftadasın tadını çıkar.

(9 puan)
Ama ben bebeği baştan istemedim karnıma vurdum. Allah demez mi bana ey kulum sen bebeği istemedin bende sana ceza vericem demez mi :(
(503 puan)
Ama sen şimdi pismansin ve yaptığının yanlış olduğunu anlamışsın tabiki kurban olduğum Allah'ın  ne düşünür bilemeyiz ama böyle derin düşünüp üzme kendini bak bunun yanls oldugunu anlayacak kadar aklın başında inan bana buda güzel.
(9 puan)
Öyle ama millet takıntı hastası olduğuma inanmıyor ilaç içme diyolar senin biseyin yok diyolar mana buluyorlar bana. Kaynanam ilaç içme diyo
(503 puan)
Sen millete bakma eski insanlar böyle durumları kabullenmekte zorlanıyorlar aslında ondada kötü niyet yok ama yapıları böyle çünkü kafaları farklı anlamakta zorlanıyorlar.ilacini düzenli kullandığın takdirde zamanla iyileşip bırakmakta nasip olur inşallah.Sende kendine terapi yap aklına takıntı geldiği zaman takıntılarınin üzerine yürü at kafandan unutma biz dusuncelerimizin değil dusuncelerimiz bizim esirimizdir.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 745 göst.
11 Kasım 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde kumralim89 (9 puan) sordu
0 oy
3 cevap 114 göst.
2 Eylül 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Fty35 (21 puan) sordu

651,285 soru

3,428,419 cevap

4,260,920 yorum

184,089 üye

...