0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
yeniden gösterildi
Arkadaşlar merhaba. Ben psikolojik tedavi görüyordum takıntı hastasiyim antidepresan içiyorum. İlaçları içerken hamile kaldım. Baştan iyi bi anne olamam zaten kafadan hastayim diye bebeği istemedim. Ama aldırmak bir an bile aklımdan geçmedi. İlk 3 ay antidepresan kullanmadığım için çok kötü oldum kriz geçirdim hep. Doktorun verdiği folik asiti kullanmadım. Şimdi daha iyim 26 haftalik hamileyim. Ama 22. Haftada rahimim açılmış dikiş oldum. Şimdi diyorumki ben baştan bebeği istemedim diye günaha mı girdim Allah bana ceza verdi ondan mı rahimim açıldı. Erken doğum riskimde var o da folik asit içmediğim için mi oldu. Moralim çok bozuk. Kusura bakmayın uzun oldu. 
Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(355 puan)
Yok canim hicbiri senin yuzunden olmadi. Hatta bence cokta iyi bi anne olucaksin. Bu konuyu problem edoyo olman bile iyi anne olacagina isaret. Senin yasadiklarini herkes yasiyo mubakkak her hamileligin kendine gore sıkıntılari oluyo. Bende antidepresani biraktim ondn sonra cocuk düşündum. Dua nin gucune inan canim Allaha sıgın psikolojikmende saglik acisindan da rahat ediceksin. Birde belliki sende her kötü giden seyde kendini suclayanlardansin suclama canim. Kimsenin hayati günlük guneslik deil
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Dusunme canm böyle seyler sende o anki psikolojin sebebi ile öyle düşünmüşsün olabilir herkes plansız hamilelige hazir olmayabilir bundan sonraki surecle ilgilen bundan sonra dikkat et bebegini kucagina alacagin zamanlari düşün hayırlısı olsun saglkla gelsin inşallah..

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
2 cevap 470 göst.
0 oy
1 cevap 119 göst.

648,285 soru

3,417,082 cevap

4,247,841 yorum

183,254 üye

...