0 oy
422 göst.
Doğum kategorisinde (42 puan)
düzenledi

Kızlar Bursa Osmangazide oturuyorum burda özel hastaneleri hiç bilmiyorum istanbuldan geldim hastane ve doktor tavsiyesiye edebilir misiniz ??

Gebelik haftası 16+2

5 Cevap

0 oy
(355 puan)

Bende İstanbuldan geldim özel düşünüyorsan jimer ı tavsiye ederim. Doktor olarak ta cenk askalli ben çok memnunum

(915 puan)
Oooovv ne yaptın orası çok pahalı, tabi bütçe meselesi ama ben yine de gerksiz görüyorum. Para tuzağı olmuş hep hastaneler.
-Reklam-
0 oy
(915 puan)

Özel olması şart mı? Ben ilkini özelde doğurdum, bikaç tane de gezdim ama 2.inşaallah devlette ve doktorumdan çooooook memnunum, hastaneden de. Gebe eğitimi bile var elhamdülillah. Özeller ne yazık ki para tuzağı olmuş, sadece kesip biçiyorlar. Ama illa özel olsun dersen o zaman isim yazarım. 

(42 puan)
Şuan kontrollerimi devlette yaptırıyorum ama eşim çok şikayetçi çünkü daha bir kere yanıma girip kalp atışını duyamadı yılbaşından sonra özele geçmek istiyorum o yüzden
(915 puan)
Özelde de öyle aman amam eşleri almıyorlar, odaya giriyor ama ultrason bölümü ayrı, eşime burda bekle diyordu. Bazen geliyordu eşim. Osmangazi Güler Hanım, Esentepe Neşe Hanım iyi doktorlar. Naçizhane..
0 oy
(1,710 puan)

Ben ceylan hastanesi sibel akesene gidiyorum çok memnunum

(915 puan)
Eski doktorum..
0 oy
(1,253 puan)

Çekirge doruk hem dr hem personel çok iyi 


(42 puan)
Doktoe var mı peki bildiğinizz hastanede
0 oy
(52 puan)

Yildirim doruk embiye yilmaz a gidiyorum bende memnunum doktorumdan

(274 puan)
Aaa Eşimizde girebiliyor mu ne kadar güzelll
(58 puan)
Kızlar ben ilk dogumumuda doruk yıldırımda yaptım dogumhaneye kimseyi almıyolar doguma dedikleri yer sancı cektin oda sadece eşler oraya girebiliyo benim gibi umutlanmayın dogumhane kısmına kimseyi almıyolar
(274 puan)
Aaaa neden almıyolar ki ya özell hastane sonuçta
(58 puan)
Steril ortammıs alamayız demislerdi kapıda bekledi eşim dogum olunca bebegi göstermislerdi sonra odaya almıslardı odada yanında kalabiliyo ama refakatci olarak falan
(915 puan)
Evet almıyorlar, daha bikaç saat önce bi arkadaşım doğum yaptı ve tanıdığım bikaç kişi orda doğum yaptı. Öyle bi alım falan yok.

650,825 soru

3,426,544 cevap

4,258,959 yorum

183,933 üye

...