0 oy
98 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (437 puan)
Kızlar evde düşük yaptım ama içimde parça kaldığı için doktorum bu ilacı verdi. 2 gün sabah akşam kullan dedi. Düşmezse kürtaj yapacak. Bu ilacı kullanıp faydasını gören var mı?
Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
(930 puan)
Gecmis olsun canım öncelikle. Ben kullanmadim ama kadin doğum doktorunun yaninda çalıştığım icin biliyorum. O ilaç açılma yapıyor rahimde kasilma yapıyor yani. Düşük ve kürtaj öncesinde verilir kadınlara. Dil altina konulur ya da rahimin agzina yerleştirilir. Yani o ilacla kalan parçayı düşürebilirsin. Biraz kasilman olabilir sadece 
(437 puan)
Teşekkür ederim. Dün sabah akşam kullandim. Kanamam var ama parça düşmedi. Dil altında eriyo biraz ama sonrasında midem bulandigi için suyla içiyorum. Faydası olur mu
(930 puan)
Yanlis yönlendirmek istemem ama su ile içmeyin dil altinda erisin. Öyle söylüyordu yaninda çalıştığım doktor
(437 puan)
Baya eriyo ama bı süre sonra dayanamadım için mecbur su içiyorum yoksa afedersiniz istifra edecek gibi oluyorum
(83 puan)
Merhaba.İnsAllah burdasiniz.Ben 4.3 haftalik hamile oldugumu ogrendigimde o ilaci kullandim biri dil alti biri rahim agzina bir faydasi olmadi sonra iki tane tekrar baska baska zamanlarda 2 sinide dil altina koydum yine dusurmedim bebegi.Sonra aradan 2 gun kectikden sonra 2 rahim agzina 2 tanede dil altina koydum ve hayla bebek dusmedi.Boyle birsey mumkunmu?Hic doktora gitmedim adet gecikmesi oldum test yapdim oyle ogrendim hamile oldugumu.Simdi 5 hafta bir gunluk hamileyim.Bebegi nasil dusure bilirim ?
(437 puan)
Ben bilmiyorum doktor tavsiyesiyle kullandim yalnızca ve bende işe yaradı. Zaten düşük yapmıştım parça kalmasın diye vermişti doktorum. Yine de doktor bilir en sagliklisini da kendinize zarar vermeyin bide Allah korusun. Şimdi istemiyosunuz ama ilerisi için bı zararı olmasın ilacın.
(83 puan)
Ben doktora danismadan kullandim.Ama etkisini gormedim.Ne yapacagimi sasirdim
(437 puan)
Allah yardımcınız olsun ne diyim. İmkanınız varsa bı doktorla görüşmeniz daha doğru olur bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 722 göst.
0 oy
1 cevap 408 göst.
4 Kasım 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Melisaaadyt (10 puan) sordu
0 oy
1 cevap 95 göst.

650,741 soru

3,426,190 cevap

4,258,591 yorum

183,901 üye

...